818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
嘈夠未!!!!
立即停止互屌!!

再睇下下面個post

立場-現實就係示威者無你哋諗得咁美好
https://lih.kg/1469860
我同意
set完deadline 做唔到就要升級!
明顯勇武已經令好多人不滿 包括我
認同但你會唔會太仁愛831前咁多時間
人地落暴動罪到上庭都唔駛比時間你架
我地駛鬼比咁多時間佢
比個和理非回合MAX個人數好重要

過去一個月勇武方法其實都無咩人屌
連建制都唔敢開街站屌
點解?

因為佢地知道勇武方法其實有好多人endorse
因為政府唔回應二百萬人先出現勇武方式

所以818係時候再加強呢個民意support

要多一家大細
就要宣傳同行動上比信心佢地係絕對和理非
唔入遊行嚟做乜
咁我寧願入 都唔去遊行
支持,818純和理非,勇武小休。
根本上就係要咁
我朋友個朋友每次發夢都企最前
但係818係點都唔會出嚟
經過琴日人鏈保護公安
睇下818啲左膠點俾狗打都好
已經唔係需唔需要既問題
佢地根本就唔會出力
嘈夠未!!!!
立即停止互屌!!

再睇下下面個post

立場-現實就係示威者無你哋諗得咁美好
https://lih.kg/1469860
agger
無 69 完咗柒婆唔徹,點會有 612
無 616 完咗柒婆唔回應,點會有之後嘅行動
團結一致 穩定軍心 係唯一出路!
不割蓆!不分化!核爆都不割!

唔好再問割唔割 支唔支持!
黎到今時今日 死左幾個手足都仲問?

留守機場 做文宣 不捉鬼 只接機 不阻飛!
突發自衞式同為咗保護大家嘅勇武
我相信全部人都會理解
試下講前線休息下
而唔係勇武退一退
我班連登仔,我係鬼都忍唔住岀嚟笑柒你
https://lih.kg/1470387
你咁講同啲警犬話自己好撚大壓力,所以唔小心除人條裙、射爆眼、室內放煙花
有乜分別
其實無人講過勇武所有行為都唔岩
保護少女 我好支持
圍狗屋 我都好支持
但act like a popo 真心就麻麻
同樣士兵都又分見到女村民就強姦 同只係會對敵人衰
唔係割席 但要檢討下自己
係唔係想成為最憎既人?
樓主開親po都係叫人散水,退場
無分別
所以你示範畀我睇點做囉
真心想學嘢
你做到大家咪可以學習一齊進步囉
我諗你係任何一個已發展國家, 都唔會做到持續罷工. 好多人一家大細. 你自己唔住, 你d 細既都要住. 85罷左一日, 係香港黎講係絕無緊有. 和理非係可行程況係都盡量做.

個個都想識飛, 但係有d 野唔係你想就會有對翼.

現時所知既係, 呢個formula 係唯一可以武勇同和理非共存. 亦係效果最大. 過去一個月武勇主導, 係撞到樽頸位, 佢玩無間道你好難再向前行. 夾硬行係俾無間道捉雞仔咁捉. 咁咪先換一換班底做住和理非先囉.
好多淺黃淺藍仲係覺得政府已經回應左
所以先要用多次
個波一直係政府到呢點,就係同溫層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞