818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
咁就唔出果堆本質上就係勝利球迷
818純和理非
邊個攪事破壞就知係邊個鬼
發生前咪捉鬼,以免捉錯人
你都食屎啦
鬼撚到閪
講多少少有意義嘅野得唔得呀

屌你老母

死都唔割 但會喊住唔割
都真係「希望」,事隔兩個月,唔同晒啦

不過我覺得連不反對都唔會批,跟住已經有一大堆驚咗唔出,已經唔關勇唔勇武事
勇武: 人數民意如浮雲
講真用公司黎做比喻
一間公司有audit 有sales team ...
立場永遠都唔同
但其實都係想間公司好
大家諗下大家果面既立場
既然咁多人都認為818前係和理非時間
就等到818先再決定幾時勇武 好唔好
依家嘈黎無意義
其實係驚有鬼勇武中途出黎搞事。
無可否認有班前線係衝動唔太聽人講 但亦都有一班前線係理解
利申 前線 亦贊成和理非一日
等和理非遊行完隔日先升級
算啦,依家勇武聲大d,我18號出就一定,至於勇武前線,佢地要點做就點做,大家都唔想任何手足再出事再被捕,7婆政府都講左,武力抗爭下,成件事唔會有進展,繼續勇武落去只有更多前線手足受傷被捕,而之前被捕既手足,佢地既犧牲亦都會繼續得唔到任何野
勇武:和理非鳩行22年
我都係講最好姐
唔洗咁驚
818一齊上街 唔岩咩
之前已經有共識,勇武加埋和理非先最有效
是但無一樣都係無用
唔知點解依家會退化返咗去,勇武派會覺得只有勇武先有用
咪分化啦
唔好意思阻阻你 求求大家幫幫手
緊急 8月5號 深水埗 有冇手足執到?
https://lih.kg/1470195
我只係好老實同前線講818一衝一定大把由藍變黃同淺黃退出

無民意場運動只會散
你地好似林鄭咁一意孤行
無人阻到

家下只係同你地講
都被人屌到體無全膚

我真係睇唔到兄弟爬山

好撚心傷
呢d咪人話囉 仲有人夠膽死話勇武無撚用
都唔知d手足比人打既時候 班跑緊既 同埋叫對家唔好打既和理非到底幾有用
同意
好聲好氣講有大部分人都會聽既
只可以明知會俾人鬧都咁做
大家互屌一定對事情冇幫助
知實燥 我都俾人話維穩部隊
不過啱就做啦 唔好睇小自己既力量
共勉之
和理非->死線->勇武
而家出黎既人攞自己去博 唔好睇都重要過班冷氣軍師 再重申一次琴日就係唔夠人先搞成咁 你係不割既18號見真章
其實就算講好唔勇武就會唔勇武,係咁多野發生左,有好多出黎既人既手足比人打到不似人形,假如818下半場有差佬同黑社會挑釁,係好難叫現場既人一定唔郁手
不過到時現實情況好多時會係:

啲狗鳩出tg/出椒出棍>現場會有勇武出嚟保護大家>衝突出現

到時連登又會話係勇武害死啲和理非,其實現場嘅前因後果、邊個撩先係好難查究

仲未計佢搵鬼搞事就又係勇武食晒個責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞