818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
有邊次衝突係我哋主動出擊?
85 咪三罷左. 個日係勁多人無番工. 點解好似忘記左件事咁?

請冷靜d 諗下, 武勇要聚人support, 而聚人係靠和理非. 而聚人最多就係遊行. 過左遊行日之後, 聚完人跟住就到武勇. 個模式係由day 1 都係咁講. 點解而家講到個模式錯左?
推阿

膊頭有花既全部入曬黎!!!!!!!!!!!!!
https://lih.kg/1467887
做法唔完美 但可接受 要改善
所以你要去搶個波?引火自焚
If we burn, we burn alone.
鏡頭前睇撚到勇武
大家就唔撚就得鏡頭後有幾多人各有和做
登報/ 基金/ 記招/ 擺工/ 文宣/
簽名/ 報料/ 起底 /物資 等等
係啦 和理非幾十年來都係無昇級過
屌鳩和理非無撚用 無昇級
咁上班果班人一定係無野搵野來做
全民皆兵 岩撚曬你班兒登勇武
無人天生係勇武, 無人天生想做勇武, 回想下自己點解變成勇武。
見到同伴比人打? 自己比人打?
見到同伴食煙? 自己食過煙?
一定係先有經歷, 至會有轉變。

如果818當日和平遊行, d狗都係打平民同放smoke o既, 我肯定就算勇武人數唔增加, 前線後援都一定會多左人企出黎。

當比個機會d和理非醒覺, 由得大家行一日啦, 好嗎?
我都幾肯定818夜晚一定有事
唔一定喺維園附近
和理非遊行最重要係可以搏到公眾關注
清晰表達訴求
而家政府成日話我地唔係民意主流
一次大遊行真係可以打政府臉
100%認同
勝利球迷心態
自己重覆淨做自己嘅嘢
企係道德高地指揮
唔好再分化

唔好再曲解和理非的用意

大家都係講緊五大訴求

用唔同方式爭取

可唔可以配合一日?只係一日
咪繼續話人分化囉
個個po係到屌鳩勇武
人地失去既我唔信少得過你地班和理非
我只係講出大部份人既心聲 包括我
講事實=分化
818全民拉人鏈保護popo
唔好講到勇武先淨係俾人屌
兩邊都屌左好耐啦
和理 deadline 勇武 repeat
重覆咗咁多次
完全無用呀

因為你地做一模一樣嘅事
重覆一模一樣嘅失敗

和理非根本無升級到
你唔持續罷工罷市擠提嘅, 200萬人又點呀
咪比人冷處理囉
我岩岩咁講話勇武左多好次
五大訴求一樣都冇
就被人屌我分化撚
一日和平示威 都唔得
仲話和理非鳩行左22年
23條個陣有冇勇武呀on9
係咪睇錯野?
佢講勇武鬧和理非冇用咋喎
八一八,和理非主場。我夠知仆街政府好大機會照樣當我地無到,但係

我地要再一次閱兵,曬馬,展示抗爭群眾兩個月以來氣勢不減。

咁樣先可以重新為勇武爭取行動空間。

你就當我地要儲氣先可以出招
咁 818 大家唔好上街囉
你地勇武自己玩撚埋佢

屌你個老母臭閪
完全唔會同人配合
勇武得半邊腦
自己拉返上去睇 唔好又扮睇唔到
你唔試下和平左一次睇下佢點先
其實姐係無得傾齋打
停低諗下最想既結果係咩
人地真係搵食養家,罷工罷多兩三次,真係俾人話你抗工既炒左,你係咪養埋人地先。
一句到尾,我支持818和理非全場。
唔係話勇武冇用武之地,而係818係重新聚集民氣,將冷氣軍師鍵盤戰士同一眾唔敢上前線嘅和理非同路人重新帶回同一陣線,做到不分化不割蓆不篤灰嘅最大原則,來應對對家放鬼搞分化嘅戰術。
有半邊咁多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞