818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
唔好再互相指責啦
又因為乜 所以乜
實際少少 一齊升級 一齊上好嗎
我屌曬你地老母
說好的各自爬山,無大台,不分化呢?
唔洗起防線,你行完唔走跟著清場又開波,和理非最擔心就係呢樣
勇武有用嘅話七一 一早跪低左啦

得罪講句依家兩邊都係冇撚用
死唔肯面對核心問題
明明啲和理非行動係日日可以做
你哋幾時都可以三罷可以不合作可以按章可以唔交稅
咁多日啦
你哋做咗幾多次呀
咩叫畀一日你呀
和理非就淨係可以遊行㗎咩?
睇到R撚哂頭
無人講過勇武無用,市民會見到差佬就屌,係因為勇武引左班黑警打人,之後市民好嬲既成果黎

只係現在叫勇武休息一日,之後都會需要你地
勇武既望下班所謂既和理非啦
值唔值得為呢班垃圾和理非做咁多野
明明一早已經睇得出太撚和平無撚用
都仲係要堅持佢地所謂既 和平
我認同啊 所有勇武退場
比和理非認清下自己都好
我都同意勇武同和理非進化程度差太遠
勇武每一次出嚟都有新嘅升級
由set障>識打遊擊>火/水>唔再俾對家任打識還拖
每一步都進化緊
當初612唔係靠佢地,條例真係已經過咗

但和理非仲停留喺遊行同靜坐
把口話要做勇武後盾 但一有少少事就走都走唔切
一嚟會搞到前線好危險
二嚟再唔跟貼啲就好難配合場運動
唔好成日未做就話「唔好唔好」
我地2個月嚟就係咩都試下先行到咁耐
最多完咗之後再檢討當日咁做啱唔啱
好似琴日機場咁
如果大家都覺得做錯 咪再傾下點挽救民意/下次點改

最緊要真係勇武/和理非要同步進化
咁樣先會行得更快更遠
究竟要行幾多次先知道和平遊行係冇用?

不過,我照樣奉陪~
good idea
其實由頭都尾都冇話割,
只係好多連登仔一見到有人講同佢地意見唔同嘅野就會屌人分化割席

我都支持打嗰兩個公安㗎,
係唔支持塞離境之嘛
一日都唔得? 又無叫你打不還手,又無叫你警犬清場唔還手。自己諗下,如果咁都係分化,無話可說,咁我係分化撚
支持係重要
但更重要係一齊畀壓力政府
得口講支持係唔夠
前線一定唔鬧得?
勇武鬧和理非無用 就唔係分化
818 比番一日和理非
對勇武黎講有咩難度?
一日都唔得?
偏偏係度分化和平集會無用
咁文宣同罷工都無用啦
818 死線過左 勇武撚先出黎
問題係和理非都無升級
咩嘢和理 勇武 deadline repeat
repeat 一樣嘅行為咪一樣嘅結果

你地仲想repeat 到幾時
叫得和理非, 係因為佢地有佢地既制抓, 裡面有大量師奶小朋友, 你要佢地點升級? 85 大霸工, 其實個日我公司好多人無番. 可以做到既我地做.

我地過去一個月, 武勇主導成個活動我地有無唔配合過? 點解要求一日都咁困難? 我地真係誠心懇求. 係咪一日都容納唔到, 呢個係問題.
其實勇武係一種行為...而家係叫你地果日行為唔好勇武....唔係叫你地唔好出黎遊行....
或者轉一種講法: 818請大家一齊和理非係咪會好啲?
遊行有咩可以升級?
一開始講到明和理非遊行
你要升級味搞另一個活動
今時今日武勇同班垃圾議員一撚樣
乜鳩都出現抽水

算啦唔撚勞氣再講 既然你擺到明要再騎劫
咁唔好再問點撚解無人
兄弟

你可唔可以唔好咁睇唔起和理非
你地後援
國際登報
邊個做

家下只係叫停一次姐

如果和理非走曬
2小時會籌到100萬美金?

如果我地係唔理理你地前線手捉會籌錢比你地打官司

可唔可以冷靜些小
好老實講而家大家都係為咗撚狗
問心嗰句啊
有幾多個係為咗五大訴求
叫佢哋罷多兩日工慘過叫佢哋去死
佢哋永遠唔會諗
無咗隻眼嘅女義士可能以後都返唔到工
比返一日? 遊行都行左22年啦 行完咩結果大家知啦 和理非0升級 就講到人地唔體諒你 仲要係到質問勇武有乜用?講得出都話你叻啦
我意思係話勇武左成個月都冇用 不如休息下檢討下 我冇唔支持勇武 因為我自己同班fd每次都企左前線 受既壓力都好大 其中有一個想跳樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞