818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
維持返和理非>deadline>勇武
淨係勇武好易被帶風向同情緒失控
加油手足!
光復香港 時代革命
唔可以
要你哋行動向和理非個邊一齊升級先得
唔好淨係鳩行
長罷 絕食 乜都好
[基督徒入] 求求你地入機場Sing Hallelujah
https://lih.kg/1469121
和理非要洩憤既渠道好撚多!
但罷工?不了
不合作運動?不了
根本唔係得遊行呢個選擇!但遊行係最低成本 而又令自己良心過得去咋嘛!亦可以同人講 :我有遊行!有做過嘢架!

你地咁樣只係好撚虛偽!
依家我地浄係想818 係和理非
做番一次 可唔可以?
你銀髪集會同公務員集會都唔會勇武啦
都係個句,如果運動以612作起點,我唔覺得送中會暫緩
咁你就唔好問乜9勇武有無用 否則我只會問返和理非有乜用
老實都勇武左成個月 和平一次咁多冇咩問題
大家互相尊重同相信對方一次

行完散
我地和理非,係好需要你地勇武!真係好需要你地勇武!
但其實你地勇武也要我地和理非的基本支持。
要贏,要勇武 + 和理非緊合。
818 可唔可以忍忍手?有人挑釁都要忍!就只是一日。可以嗎?
要我地和理非支持你地,我地也想你地勇武的也支持返我地一日。可以嗎?

成日叫人唔好割
和理非行動又屌哂話唔用 咁你咪又係割緊?
三罷其實好有noise 但而家焦點去哂衝突
民航罷工都冇人知
可唔可以唔好鳩行鳩行咁難聽

和理非屌勇武「鳩衝有撚用」你又接受嗎?
35萬罷工你唔講,你作用係分化?
和理非無用
勇武最有用
場場打死班狗 就可以有自治
呢個夠晒中肯
唔勇武一日係唔係會死
咁你地主導左成個月, 我地要求一日好過份?
和理非麻煩你地進化一下啦
其實好多野可以做,唔單止遊行文宣
分化撚 一開始就想割唔好扮唔好割啦 由你針對前線鬧已經無野可以同你討論
咁唔撚洗搞記招
唔撚洗簽乜簽物白宮乜乜柒柒
唔撚洗登報啦,反正跟你講法依班人都無無撚用唔識付出同昇級

勇武咁撚勁自己去組軍直接打杖啦你老尾

和班非意見你唔聽
民意又無視
和班非集會又唔尊重

順你者昌 逆你者五毛
暴徒同香港人分別係識收放自如 軟硬兼施
下下要硬 仲要迫埋其他人 跟你硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞