818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
唔好對鬧啦 團結去做同一件事效果一定好過散修修各自做啲 所以有d抗爭行動如果聚集到多人去做 勇武和理非都應該暫時放低紛爭 一齊做好佢先
No harm
不過死線係幾多號?
陳雲:機場的事,絕對不要道歉!同大家講下謠言戰術,rumour tactics
https://lih.kg/1469848
和理非行完 你理得人地做乜...
係,只少有勇氣罷工啦
罷得一日,最燥係星期日發生咁多事
星期一班人仲奴性重要番工呀
真係屌老母
根本和理非唔知佢地最大升級係罷工
和理非根本跟唔上勇武步伐以致勇武頭破血流
你地都唔係第一日出嚟啦

818 和理非, 結果比政府冷處理, 無用
818 勇武收場, 又有煩膠話玩完啦無光環, 無用

邊有得咁講其實, 各有各做啦
Wise thought
Without 6-9, 6-12 is meaningless
講撚咗無人叫你唔還手,係唔好主動做嘢,明唔明,一日,係唔係一日都唔得??

和平理性非暴力
和平理性非暴力
和平理性非暴力
好重要講左3次,!!!!

818一定要有百萬人出黎
一定要和平先多人出

追究721
聲討811
無人忘記

我地家下唔係報仇
而係要成功依場運動

要成功就要軟硬兼施

咩都要做
出面啲人話818
不過你問得代表條死線煲得唔夠大
對唔住
咁樣好易連累到想撐嘅和理非 大家又唔係唔支持勇武 只係唔好係果日搞
每個人嘅能力唔同,每個人嘅界線都唔同,進化速度都唔同,你唔可能要求佢地做到哂所有野。勇武得嘅都係有氣有力。咁老一輩有返咁上下年紀又點勇武,佢地係自己個區做街坊鬧走啲狗都好有幫助啦。老實講,和理個班覺得返工>>>all個班連你塞地鐵都唔出聲已經係對件事有幫助。
呢個世界從來冇公平,有公平嘅就唔洗抗爭咁耐都冇成果。
因為有民意先有勇武,你唔可能話和理非冇用,唔係嘅話勇武就會變「搞事份子」。
反正黎到依加呢個時間,和理非同勇武對政府都係不痛不癢。
講緊和理非行動都唔應該再停留係遊行
要一齊升級呀
其實我有責任

我標題又寫得ON9
勇武可以話比你地聽 818今次再騎劫的話,唔單只818民陣想匯集民意的目的做唔到之餘,以後每次游行的和理非一定會更小更小,以後你地勇武的空間都一定係更小更小。

民陣同和理非講到明當日交比佢地,全日唔想有勇武場面,冇下半場,唔該合作下 專重下。

希望你地冷靜一日。
一定要多人出
唔好比777轉移視線話大多數人係想經濟, 想安穩好.
所以要多人出黎先反映比政府聽得地仲堅持緊
五大訴求
屌 係咪行出條馬路唔走就叫主動做嘢?
你行出馬路企係度 班狗都清你場拉鳩你
咁到時點?
和平集會係應該係冇問題, 不過記得做多一步set 個deadline俾政府, 等和理非同勇武有個默契, 你地完成左你地嘅和平表達訴求, 到時政府唔回應, 勇武出師有名去幫和理非追討返出黎行嘅付出, 咪就係完美嘅兄弟爬山各自努力
根本勇武覺得818又係佢地舞台
如果係咁sor9ry 你地自己搵二百萬勇武出來行,
唔好問我點解唔出來行,
我會係地鐵站放多幾蚊
順手買多幾枝水俾你地
0你可以升去邊呢,只會愈來愈比政府睇晒勇武既底牌。
我求下所有勇武手足

818和平遊行和平集會

完全唔衝突所有人安全返家

好唔好? 就唔衝一日咁多

好多和理非都驚唔知衝突幾時發生

選擇靜觀其變唔出黎

大家可唔可以應承我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞