818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
和理非818應該要歇力阻止
行動點升級就真係唔知,可以再討論
做咩姐
你又咁有信心818勇武 我地就會贏?
俾少少耐性得唔得? 一日咁多呀
打拳都唔係拳拳出直拳啦
俾返日和理非探下路
唔同嘅聲音先會出到嚟
下下都勇武
中間d嘅唔敢出嚟
帶細路嘅唔敢出嚟
又如何湊夠人數?
不分化
所以點解唔信有狗浸透左呢?
6.9 /6.12 之後一條又一條共識既rules 打破哂。琴日連打FA 打記者都破埋。之前班勇武轉哂人?
有眼都會睇到
就係因為無作用
勇武已經升級緊啦

立會之後 已經去到圍狗屋 連狗仔屋都圍埋
又唔同區一齊同步做

和理非呢?
升級咗啲咩?
遊行>遊行>遊行>遊行>遊行>遊行 ...
和理非嘅記得做多一步一定要set deadline

----------------------------------------------------------
[長文]一次行動不理想事小,被分裂事大
https://lih.kg/dEfxFS

和理非應該要set deadline!
https://lih.kg/1469789
其實日日睇live就係d人同黑警打,之後日日都有手足比人拉左
點解有狗煽動就一定要跟

前線可唔可以冷靜面對
你有咩利益比到”外國勢力”
有咩借口比到佢地幫你?
道德同人道只係政權用黎做marketing
勇武既和平行完去第二個場其實仲有用,傾定幾個地點到時現場人士再決定,同一日又和理非又勇武咁先好
首先和理非要突破心理關口去做不合作運動
兩個月黎勇武不論裝備定心態都進步緊
但和理非唔好去行完就散 而家係連自己提出既塞機場都做唔到
雙方都要不斷進步先可以持續比壓力政府
下下諗住等外國打救同祈雨唔差得遠
勇武係方式
69 616 咁多人 我相信有好多勇武一齊行

唔好分類 大家都可以係勇武 又可以係和理非
狗打勇武同打平民個結果係好唔一樣, 如果818無勇武, d狗都打平民o既, 我地就大把材料反擊。
咁和理非係咪永遠遊行就得
勇武手足不停試緊新方法升級
面對愈來愈大嘅危險

你哋呢?
長期三罷又無
不合作又無
公平咩
真係覺得自己有做到應該做嘅嘢?
唔好嘈啦,大家都係望緊同一個目標,記唔記得七一爸爸死士講過乜
大家係兄弟有唔同睇法,可唔同意,唔可以指責
唔好嘈可唔可以?
作為和理非 ,我唔撚再會信用和理非號號召集,你搞撚店班勇武先啦,成班兒登勇武,次撚次都 騎劫完叫人不割,然後又扮可憐話自己condom, 口講各有各做,實質係味都要出場。
呢0的重堅持既人,是人是鬼好難分,因為講既愈來愈唔合理。
巴打唔好燥....

信一次前線兄弟
Yes所以咁咪唔得,要變通囉
大家停止互屌諗補救措施唔好再沉迷捉鬼
補充:仲有次次都叫連登唔好割
前線可唔可以配合和理非一日咁多
遊行完和平集會全部人安全返屋企
政府不回應再召集人出黎衝?
得唔得呀? 點解做唔到呀?
老實講而家狗會放卧底,勇武代價更難料,而正因為有卧底,我地可以將之前既野賴落係卧底挑釁。

818需要一個全港市民認同又參與既大遊行再逼政府回應,應該更推高查警獨立委員會同調查追究警察。

和理非係818既唯一方向同焦點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞