818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
同意和理非都好嬲七月八月發生既事
勇武做咩都唔割
但平心而論唔可以再消耗哂前線又失民意(我都想可以唔理佢地但必須民意先打到持久戰)
8.18 全和理非 行完組人鏈靜坐
唔肯散/終點開戰
之前幾次已經有得俾你睇
仲831
想幫政府拖到開學?
咁樣睇,衝破225萬就30%人口
破300萬就40%人口
但從來遊行人數都唔係我地吹大雞就吹到出嚟,而係我地不斷嘅地區文宣感化同呼籲人一齊行
所以我地吹就唔好吹300萬,係嘅就吹大遊行啫
無錯 次撚次都係咁

做完 滿足咗自己 覺得自己做咗嘢
然後返屋企 涼冷氣
又係推勇武巴打出嚟

又要做冷氣軍師
勇武不斷升級
點解和理非行動無升級過?
我無做標題黨就冇人睇,但真係好重要

有冇發覺香港人比政府撚緊而又真係好有效
https://lih.kg/1468392
根本班黑警e家就係引你出手,但好多人又成日中計
仲唔夠?
仲要繼續消磨?
你覺得過咗818 冇勇武心態嘅就會即刻有?
大佬尋晚小小事已經屌曬鬼 要割咁款
即管睇下點樣可以無限升級
我34歲

我肯我有錯
對你地唔住

總知你地點我都無條件支持你地
民陣遊行每次行完終點都會有集會㗎啦
自己諗啦
和平遊行係俾個合理藉口升級。當政府連和平遊行都唔回應時,你嘅勇武先會得到呢班和平遊行人士支持,係佢地立場係:咁多人出黎反你你都可以唔理佢地。正正係因為呢個理由,當初升級先冇人反對
818 一百萬人遊行 、 死線回應 、 無回應勇武升級

唔係咁咩?

唔知幾時開始遊行當日一定會衝.....

連班唔想衝的和理非都會走唔切
818真係和理非回合
勇武可以休息一日,又或者一齊出去行
但任何勇武既行為都要休息一日
過左818,你放核彈,只要預埋我我都支持
一齊係818重現200萬人
俾壓力呢d垃圾政府同埋同全世界展示和理非既力量
818 和理非
818 和理非
818 和理非
818 和理非
818 和理非
818 和理非
818 和理非
推 雖然我知前線勇武手足一定好嬲政府警犬d行為 但係宜家林鄭吹風話勇武騎劫和理非民意 所以先要818收政府皮 唔該勇武手足忍一忍 等和理非set好deadline收政府民意牌之後先好出手 好似69->612咁先可以最大化個壓力比政府
所以818唔該大家唔好衝
ps 半個勇武 所以自己都好嬲721 811之類既事
核彈都唔割
如果搞個全民唔帶口罩遊行,啲狗仔仲夠膽衝?
其實埸運動仲有好多可行性/多元化
唔係下下見血先有效,更何況實力差太遠
我地冇軍火冇策略冇大台
其實勇武係咪要休息一陣?
我地可以用經濟打殘政府而唔係用拳頭
Set deadline
問題係現在該和理非時都勇武,幾乎次次都勇武,咁咩叫做配合呀?仲有,現在最大問題係有鬼吖嘛,佢哋就係想你哋勇武時承機搞破壞再推俾你哋吖嘛,咁同俾支槍人哋射自己有乜分別呀?醒少少得唔得呀?用下計啦!用個腦度吓點樣拆之後先再勇武得唔得?
唔係我唔信和理非個效果
係場面做唔到和理非
就算冇人衝 有鬼衝左就一定有人跟
銀髮族遊行 親子遊行咪冇
因為d狗知道呢班人真。和理非
內心連勇武既種子都未播種

民陣搞得 點都會有勇武場面
可能係局 可能唔係
既然有咁多人數 又有機會出現勇武埸面
點解唔準備定 心理準備定
吹曬和理非風 到時有事冇準備
死得仲慘

已經翻唔到去69前 遊完就散
惟一優勢係人數
冇嘢可以輸架lah
最堅實會出個班咪前線同街頭抗爭嘅人
當第一日散水第二日出嘅人又係我地
點解我都成日唔想散
因為我地清楚要每一次都咁多人係好難
所以更加想利用個人數做更多嘢
點解人地外國成日話有200萬人行出黎已經推翻左政府
而香港仲係到永續社運
我星期日一定帶2個女去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞