818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
多返一家大細果d真係會多好多人
有d真係會驚帶住個仔食tear gas

如果想人多
宣傳上要比到信心佢地係今次真係好和平
就算有對家挑起衝突
我地都只做㩒住佢地
做過幾多次?
除左69
仲有邊次完全和理非
和理非可以做多一步set 個deadline俾政府, 過後政府唔理勇武兄弟就可以為你地出黎行嘅附出去追討政府 升級有理, 唔好唔記得612 71 嘅成功因素兄弟爬山各自努力

----------------------------------------------------------
[長文]一次行動不理想事小,被分裂事大
https://lih.kg/dEfxFS

和理非應該要set deadline!
https://lih.kg/1469789
你估勇武唔洗返工,唔想涼冷氣咩
每次做完勇武,滴汗滴到成地都係
和理非夠多人勇武就唔洗出啦,好似星期一咁
明明最多人就最安全,突然走哂,留低包尾既勇武就好危險。
我有同啲相對好理性,同埋唔係亂衝既勇武傾過,佢哋係話點都一定要有人要包低等無gear既走。
但係依家啲冷氣軍師就屌勇武
可能的確有啲人真係做得過分左
但係說好的[不割蓆不譴責不篤灰
記住兩邊係缺一不可
使撚你支持咩
仆街

8.18 係比勇武休息
自焚者 割唔割?
支持當日散水,或和平留守到夜晚12:00等政府回應,如冇可即刻升級
屌你左膠
散水
求吓你哋真係唔好再勇武住喇~ 大家唔割蓆,係因為信任你哋會識分對錯,唔好將哩份信任一手毁滅!
你其實生活在那個時段呢,你講來講去都係陳年舊事,對於現在局勢有幫助嗎。如果人人係先知,咁就冇失敗者啦,廢話。
紅土又和理非? 你去現場講
Push
勇武完,第二日四點,個幾條柒頭sir又走出黎話d人暴力,影響香港安全,818如果無衝突,到時個幾個柒頭白衫就少好多野講,記者就多好多時間追問黑警d衰野
Push
你on9 ?
該勇武時勇武,該和理非就和理非
你叫人退場?
你邊位?
咁停一日有咩問題呢?
佢哋個升級就係自己做完自己個份
之後叫勇武手足出嚟
佢哋只會做和理非嘅活動
會畀人拉 會畀人打個啲 不了
冷靜d,唔係批鬥時候
Spin 返主題,勇武兄弟姊妹能否818 停戰一天
機場夠講唔沖
最後成班full gear出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞