818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
咁你個日衝都無意思架
除左話俾人知我地再做唔到和平集會
令一家人咁嚟遊行嘅人唔敢再出嚟

我當又佔到路 又圍到狗局有對運動有咩用先

你咪當做埸show曬馬囉 俾對家知仲有幾多人支持 逼佢回應下 仲可以定埋死線升級
咪等多幾日囉, 態度照舊既話再勇武都未遲
順便休息啦
阻塞離境 之後又點 有回你訴求咩
和理非又無左個場玩宣傳
煽動人衝,自己唔衝既仲仆街
點解唔去返兩個月前模式
818 傳聞有大陸打手去打老師。要有治安隊。
sad but true
咪休息下囉
平靜一日唔會死
Noted with thanks咪set deadline
再黎囉
同意要停勇武

依家係有班鬼扮緊勇武

伏係前線到做大量dirty work

而我地完全唔會知佢地想做咩

最重要係我地唔能夠一句不割就攬哂依啲野

我地更應該出個聲明係講嗰日係和理非

而所有勇武嘅事都唔關我地事

咁講唔代表要永久停勇武

而係適當時先出返黎
818和理非主場
過左政府都無回應 勇武就大條道理無限升級!
革命嘅花朵(禮貌軍團出動)
https://lih.kg/1469502
唔好分化,和理非就算因為有家庭負擔去返工,都唔代表支持暴政,
票唔投俾權貴黨,係記者面前講出係777搞死香港嘅事實,遊行都出來,唔好將自己對參與程度嘅標準套用係其他人,更唔好歸咎同路人。
遊行捉乜撚嘢
打人嘅咪捉鳩佢抌比班狗自己處理算囉
成日話前線有腦思考 我想問而家係出黎玩打杖遊戲呀?點解明撚知和理非一日半日都唔撚得一定要騎劫姐 係咪同警察打小一日隻手會痕呀
家下政府就係將個波交比勇武..
想同和理非講 我想傾嫁...不過勇武搞事
如果818都係勇武收尾
一定有淺黃割

勇武既行動係建基於有民意支持
如果民意一退

你地比人打撚死都無人再支持

現實就係現實
過咗星期一,尋日和理非得返咁嘅人數
唔好怪勇武心灰意冷
人地都想畀和理非主場 和理非唔夠人唔爭氣咁解
大家唔好捉錯用神, 我地唔應該唔俾勇武做野, 而係set deadline去俾一個合理嘅理由勇武行出黎
----------------------------------------------------------------
[長文]一次行動不理想事小,被分裂事大
https://lih.kg/dEfxFS
817都唔好打
手足一齊抖到星期日算啦
我都想知大家口講不割蓆
現實上係唔係真係做到
勇武d咩先 為發洩定有目標嗰種?
我同你講你先天真

我係和理非群既人
佢地真係好多都想有一次係散場收尾
呢d叫篤灰呀屌你老母
無謂再喺到分勇武同和理非
818行完再一齊入機場有冇得諗

老實講 今時今日啲手足畀人打到爆眼斷骨腦出血
你同我講有包袱唔出嚟 真係抵暴政成功
咁你出嚟遊行我都熱烈地鼓掌嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞