818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
Haha到呢家仲分得咁死
每次都係度幫自己set方式
而唔係向行動目標討論
呢家講完點點點 到比人打嗰陣又死跟?
根本事情往往發展得好快
唔好理想化可以完美處理任何嘢
我剩係知有人搞寸個party就要還擊
而且有咩行動都要快 唔好拖
仲有 你係度話如果乜乜乜 場運動就會失敗
其實係間接做咗分化撚同失敗主義撚
唔緊要,你當我手足,我當佢手足,weconnect,ok?
仲比咁多時間政府?
所以818咪係一個回應
政府出左條件 要和平表達訴求 咪818會一會佢 佢一個星期冇回應再升級 明明係佢出價 到價又唔買 係咪本身都唔想買 博你做唔到咪唔洗回應囉

試下無成本 和理非表達訴求
勇武可join 可休息
除非你覺得大家冇毅力撐落去
想拖到過埋十一支慶
就係要行
行完無用先係行動升級既支持
到時你勇武再升級 甚至可能去到玩雞尾酒
都會同你宜加玩唔同
點解會諗唔透呢點
你要比時間呀

818散佐,星期一政府唔回應之後就升級
而唔係818 6:00PM 散,政府6:05PM 唔回應 就騎劫人群升級LAW。
下星期再出黎,實有和理非同你出黎,唔好膽心,

818請全日和理非
我係問你 你過往個二十年 你做過啲咩 你憑咩叫前線慢慢黎?你又做過啲咩保護你口講嘅後生仔?

星期日我唔會帶gear出去,但唔該你呢啲滿口仁義道德嘅偽善者好好反省你,你過往二十年做過啲咩,又透支左啲咩,令今日嘅後生仔要用生命去搏鬥?

我最睇唔起你呢啲偽善者,我呸
deadline一定要近
無可能去到831
樓豬由15日前就已經叫緊勇武退場, 隔幾日要講一次,

//前線勇士真係要休息養傷,想幫手不過做文宣啦,和理非要上場 // (15日前)

//認真..來個公投,勇武真係要休息下全力谷星期一罷同重有好多// (11日前)

//打緊民意戰星期一3罷....無拿拿塞紅磡好無謂// (10日前)

//其實政府轉打緊民意戰軟攻,想一層一層分化我地,勇武同不合作運// (5日前)

//拎美國旗去北角,唔係鬼真係唔撚信// (2日前)

睇完劉細良就開po一齊帶風向 叫人轉口號

//其實冷靜D諗..我地唔應該愈行愈右..而且見對家係想推我地向右...將個波射去主權問題// (6日前)
勇武如果818和平遊行完,300萬人出來表態,政苦仲係企硬,我絕對支持你地係 deadline 之後升級

出師有名!!建議819勇武全面進埸
對唔住....

我標題係好差

我唔係割

只係想大家計劃下818可唔可以散水退場

sorry
[緊急分析]法!不!責!眾!
https://lih.kg/1456781
818大家一齊努力
要衝破3百萬人
都得,e幾日醫生護士集會,都有咁做
我會
我成家都會咁
呢句聽咗幾撚多次
???
你地話要和理非主場一次
好!!!

我想問一個問題先
你地無論 50萬 100萬 200萬人行完

政府都係無回應
咁你地會點行動升級?
手足 互相攻擊傷和氣呀
我地真係衝左好多日啦 前線都好燥
俾一日自己回下氣啦
Tg谷仲衰
唔啱admin心水講都唔俾你講
你地人多咪唔會被騎劫囉

屌 就和平有用今日會咁咩

講野咁難聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞