818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
無和理非支持
勇武都一早收晒皮啦
你哋行完走晒,popo 可以點搞?
因為前線覺得有咁多和理非係到,係一個好機會,騎劫有佢地做人群,容易走好多,速龍出黎佢走入人群都捉唔到,但和理非變佐盾。
我唔同意,
想場運動好的,大家比番一日出黎唔好勇啦唔該!
一定全家會出

不過只係提出想818散水收尾
咁我又想問「衝」呢個字係邊到嚟?
啲鬼衝去邊?
衝啲咩?
你答返我
咁多次勇武 政府又有冇回應呀?
有 多左譴責暴力添
但我地唔會怪勇武 仲好欣賞
問題係該和理非時和理非
該勇武時勇武
講好的和理非—>死線—>勇武
死線去左邊呀
818後睇回應再搵日勇武啦
我尋日工都冇翻就入咗去喇!你收工入去好難咩?

仲有!k碌藍架
無錯 和理非政府係無回應
但係 勇武政府又有無回應呢?
何必比位政府分化我地?
何必要因此破壞形象?
勇武當俾自己休息 補充體力 ok?
818淨係和理非相信都夠noise去保持聲勢
政府又冇咗條橋去針對「少數極端暴力分子」同埋叫人同暴力割蓆

等自己好好休息完再思考下一步行動
不如咁啦 你覺得和理非無用
交晒比你地勇武啦
星期一至日都勇武 堵塞道路 堵塞機場
唔好唔去呀 唔係唔勇武呀 和理非無用架
其實大家可以睇下CNN, BBC, SCMP
好多輿論話我地香港人係暴徒
大家要諗下咁樣勇武法 係咪得民心
家下就係要搵外國勢力幫手

你下下勇武
一次全和理非都咁難

就唔好講各自爬山啦
你咁樣講只會分化
2,000,001人都未成功喎
係兩邊都唔可以缺
佢話唔要暴力,ok fine ,818 零暴力,問佢仲有咩籍口,咁唔好咩
如果勇武唔留低,班警犬間諜得個十幾二十個,佢地都唔走啦
真心,勇武唔係唔做野,只係818唔做野
遊完可以一齊去機場坐,
人一多機場就自已收皮,呢個就係下場

和理非遊行靜坐好多次,
但係往往比勇武掩蓋,
8月5明明好多人係到靜坐
但你地有冇發現不論邊一份新聞都好
下下都係報警民衝突,捉幾多個幾多人傷,
而唔係有幾多人罷工,幾多人靜坐
林鄭同狗又可以走出黎講暴力暴力暴力
將全世界既焦點去哂暴力到
令和理非既遊行就係變左廢既。

仲有啲狗放左咁多25仔係前線
你地仲要勇武,係咪想搏拉?
我都可以好撚肯定咁講,
機場一定有狗挑釁先搞到咁
你真係覺得你地咁撚醒捉到咁多人?
乜撚都唔做,齋遊行,佢可以點挑釁?
直接廢撚左啲25仔同狗既記招。

仲有可憐呢樣野做唔到幾多次
人係會麻木,612TG開槍就攞到中立支持
到811要冇左隻眼,幾多手足受靶,受傷
先有812咁多人去機場
到818你地係咪想去斷手斷腳冇撚埋命啊?
自己諗下啦,成撚日想衝
非常同意
其實勇武冇可能日日都咁,平時和理非,危急關頭要識自保,但唔好主動攻擊人,否則會失民心,外國人亦都睇唔出有冇鬼。呢場仗都已經打左兩個月,證明唔可以速戰速決,要用持久戰方法。。。
同埋無一次遊行宣傳前就講明要勇武衝
而家係咁叫人衝,係人係鬼定五毛,自己諗
樓主講野我認同
但要屌你個標題寫好少少得唔得
只想問一句勇武義士, 忍一日24 小時停戰得唔得?
過左818 政府維持現狀,你做乜都可以
交波當然係交比政府
不過係外國政府
71咪已經混埋同一個場做啦,和理非其中一個優勢係cover勇武,無人掩護勇武,勇武就乜都做唔到,你估勇武好多人?
如果淨係和理非就可以成功,邊個會想勇武?

勇武同你食棍擋子彈,和理非cover,呢啲唔係利用,係互相合作,因為大家都係爭取緊同一樣野,係同路人,要互相支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞