818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
stay united

行出嚟係向政府同國際講我地嘅堅持同訴求
和理非都有個等級表,聯署 集會 絕食 遊行 不合作...
政府繼續唔正視民意,咁之後升級都有藉口,成個國際畫面係靚好多
係,用字唔好
大家落標題要小心用字
我15年已有acc但潛水好耐所以係p牌

而家黑警射頭盲眼,扮示威者, 機場渣波, 公安扮記者, 參與荃灣打人, 全部都係我地既核彈黎, 可唔可以停幾日煲到全世都睇到?

咁多彈藥而家林鄭最想見到既畫面就係我地打死公安黑警,或者主動塞禁區阻外國旅客人權但又叫外國保障香港人權, 遮哂以上咁多核彈, 到時有彈藥既就係林鄭

琴日發生既事冇對與錯,機動已塞, 成果都已經有, 又捉到狗,大家最終目標都一致, 因為幾隻狗就分化失敗, 乜我地似係d咁既人咩?

記住我地有好多條戰線, 唔係新疆咁冇人理又係中國內政只可以自焚,其中一條最重要既戰線係trump既人權戰,為左幾隻狗失去外國支持, 值得咩? 和理非幾日, 勇武休息下星期六日再戰啦好嗎?

LIHKG討論區,俗稱連登[2],是香港的網上討論區,由iOS高登討論區第三方應用程式「HKG+」演變而成,於2016年11月25日正式開始運作。

from wiki
琴日想打人咪畀議員同左膠阻止咗囉
多謝你哋
佢要衝嘅你咪由佢衝 咁到時有人衝咗係咪又捉佢?
唔好分化plz
不分化,不割蓆,不篤灰
大家同路人,目標係政府
唔係手足,請大家互相體諒
和里非 想搞一日都唔得
次次都要勇武
講多兩句 就話612 冇勇武就點
唔係否認你地嘅爭取到嘅成果
但係可唔可以聽下人地嘅聲音
跟住考慮接受其他人嘅意見
唔好一講就起哂鋼咁
和平示威唔帶口罩
只要人數夠多
就可以將個焦點放返落去政府唔回應市民訴求
所以星六日和平示威要做好文宣
勇武可以出黎游行
但果日當休息 只係行

到鬼既問題
睇返之前和平示威 如果有人搞事
犬隻係會搞搞事既人
今次都係
我地只係遊行 唔搞事
到時如果有班on99既鬼出黎搞事既
和平示威既人數點都會多過搞事既鬼
到時就要睇班犬點拆
係班犬去拆 我地只係和平遊行

琴日政府將個波推咗俾我地
我地宜家係要諗點將個波推返俾政府
支持和理非大遊行

另外五大訴求方面
我地係咪可以將個訴求分開
每一次活動聚焦一樣訴求
例如818就係成立獨立調查委員會
下一次就係撒回條例
咁樣做可以推動到更多既人出黎
因為宜家好多人都對犬隻冇信心
反對犬隻暴力對待示威者

最黎補返句
做咩都唔割
各位加油
咁現實係唔會大家都認同
唔好屈少數人係鬼 問清楚查清楚先
我地都唔可以話衝左無用
不過每次性質唔同
和理有時,勇武有時
請互相尊重番大家上場既時間
唔好否定對方,唔好話對方廢
叫手足空裝去
出咗事咁點
空裝畀人打定照走
照走咁去嚟做乜
借個靚位

【緊急號召】教協遊行 呼籲老師支持罷課
https://lih.kg/1464307

跪求大家唔好再嘈,唔做都做咗,唔好分化或者鬧交。

做完公關之後,大家要努力宣傳818大遊行,叫人搵紗布遮眼
比一家大細都有機會出黎!
我地需要再次向世界證明。係政府!唔!回!應!市!民!
無人割呀,風向撚嚟㗎
自己手足唔好再嘈,818街上見啦衰鬼
今次818遊行真係比我地證明我地能屈能伸 同埋勇武左咁多日都係時候抖番日回回氣比和理非接一次力 只要人數夠一定製造到國際輿論 到時睇下冇暴力既遊行政府又點回應再作打算 如果班犬照強行扔蛋清場既話 唔洗再講大家都會真正覺醒
勇武左咁多日大眾開始少少麻木係事實 示威者傷亡對佢地只係一個數字 如果我地和平番次可能會令班藍改觀
好多真勇武根本唔會向連登講野,一定有好多支聯辦鬼帶風,拜託如果大家仲想止蝕令場運動唔散既,大家返自己tg 谷,落場互相同現場人直接交談下,幫手推正風氣,放止浸透惡化,鬼既任務就係要拉人同攪散場運動,請各位盡量獨立理性分析思考。唔好比別人影響自己判斷
又搞分化標籤勇武搞事
無黑察襲擊一向遊行集會都無事
唔上gear就人人都係普通示威者
唔好標籤呢個勇武呢個和理非搞分化
次次勇武只無被人覺得厭倦

我再講一次
武勇和理非都唔可以分開

不過818再有武勇...
一定失去大量淺黃
之後慢慢就比政府拖散

之前流血既兄弟所有野都係白費
所以就係想哩幾日大家溝通下先...
唔係你要和平就一定和平, 家下已經知對家有派人混入我地條隊搞搞陣
又搞分化標籤勇武搞事
無黑察襲擊一向遊行集會都無事
唔上gear就人人都係普通示威者
唔好標籤呢個勇武呢個和理非搞分化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞