818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
(和理非戰線)818一定要有69 616果種地區派傳單 街站 去谷個遊行
https://lih.kg/1469552
幫推
到時候人地又出鬼 可能變左捉鬼大會
真,佢唔回應,勇武出師有名!
邊度唔同?
721同811點樣證明政府會聽和平集會?
巴打心水清
各有各做 但依家咁勇武真係要忍一忍先
你勇武完又點呀
可唔可以唔想成日想一步登天

有時真係要平衡
係 又超易被煽動
過左尋日,我見到818少左一半人會出黎
一步就想登天? 唔好咁天真啦細路
yes, 所以遊行時就要有共識唔好勇武,而家發現原來好多25仔,好難講遊行時會唔會已經開始煽風點火
係.......

如果又勇武收尾...
我同你講再唔會有多過50萬人出黎
大家停一停,唔好再話自己手足喇。。激動既有佢激動既原因,加上星期日之後有邊個唔嬲呀?大家可唔可以係唔同身份角度諗下呢?大家都係香港人,矛頭都係一致,對準政府呀!!唔該大家理智d諗諗再行動,其實有冇鬼都係一樣,睇返場合睇返當時既形勢處境,亦都係旅客個角度去諗下啦。尋日我地真係有唔岩既地方架,試諗下尋日d機係未取消既情況,旅客delay佢地上唔到機,班機照飛,錢照袋,旅客比左錢冇得搭機係咪會燥呀??唔該各位手足理性少少,唔好比d唔理性既人帶到啦。。既然我地人手唔夠多,做唔到癱瘓行動,咁咪轉第二個策略,做宣傳,等夜晚多d手足入黎做返前一日做既野囉,而家比人唔理性既帶風向做過激既事,你覺得邊個最開心呀?林鄭呀!!
btw重點:唔好再話自己手足喇,咁做都做左,一齊諗下計點解決/舒緩呢件事啦好冇?
仲有獨立思考!!大家都係聰明人,比我聰明100倍都唔止。
唔撚分化唔撚割蓆就唔好顧住自己個818和理非主場
如果818有勇武 你地唔通就割咩?
行動大於呢啲言語
你地連818勇武都唔阻咪叫唔撚分化唔撚割蓆
多鳩魚 你覺得會冇鬼搞事?

根本宜家最應該係攞返呢幾日警察/土共派卧底搞事既野黎做文宣

不割席 勇武嘅示威者係被警方卧底抹黑
所有野都係佢地搞出黎
雖然我係P牌仔
我講大家未必認同

818係應該全和理非時間
之後就暫時停一停,但非散水
而同時要畀deadline政府
831前你要回應
唔好話我地唔畀時間你

到831個日
就係老共封殺我地5周年
到個日就升級,全世界都出

勇武暫時轉職成和理非先
天真嘅係樓主
818遊行完咪勇武 根本冇衝突
well said 好想講 和理非唔係自己收皮 勇武手足唔洗行到咁前
push
你打小一日係咪會死呀
有啲嘢講時機
和理非都一定有狗帶頭搞事
要真勇武帶頭阻止其他人
我屌你地母收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞