818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
沒有勇武和理
只有手足 唇亡齒寒
請勿再標籤

我驚呢樣多過真係勇武上腦
一係全部勇武唔好帶裝,剩係外科口罩+頂帽保護自己
琴晚開拖時見有d上哂裝行山棍,盾都有
Push
FREE HONG KONG DEMOCRACY NOW
你都 on 撚尻
你當d 手足笨柒, 以為自己有得同d 狗打 ?鐘意主動撩d 狗打?
就算前線手足乜都唔做, 你估d 鬼唔會做?
定你相信差佬佢地唔會做犯法行為?

你地班友成日把口就話唔割唔割,根本割得最快就係你地

琴日如果唔係d 手足, 機場條女比人拉撚左番狗屋姦啦

前線手足每個行為都會有效果, 有副作用
把口講得唔割你就要信佢地
風險高既比佢地做, 和理非既就用文宣修補副作用

你覺得個人鬼鬼地既咪吊佢尾影住佢囉
冇需要咩都未發生就話手足唔好呢樣果樣

你叫d手足退, 係咪叫佢地唔好救人?
如果818 冇不反, 差佬大可以出黎拉你1,2000人非法集結, 你估下之後仲有冇人出黎?
咪由佢扮沖囉 勇武如果有共識唔沖

邊個沖咪搜佢 睇下係咪鬼
記唔記得當初政府陣腳大亂既策略?次次只有勇武出場係唔係構成鐵三角成功,今次交俾和理非啦
已經比仇恨支配左
爆眼少女 佢犧牲隻眼 唔係用黎換黑警隻狗眼
佢想換既係民主同自由
被捕既義士 受既傷害係想換取五大訴求 唔係想你地打返個黑警 打到佢腦出血 以牙還牙
勇武,和理非
不割𥱊但互相尊重
講明818係和理非就麻煩俾和理非主導一次
勇武手足辛苦你地麻煩你地幫手做防衛,但千奇唔好主動出擊
大家依然各有各做,但數唔洗急於一時要炒埋同一日做架
遊行要set deadline,之後四罷
善用起底功能,呢個樓主每場都叫人唔好衝話前線送頭

不推文回覆
其實尋日要諗嘅野係:
係咪要喺唔夠人嘅情況下塞離境而令到機場停擺
呢點係有商討餘地

打人就打得啱,不用多言
現家個個focus哂落個大陸仔/機場到,浪費哂,原本一手好牌,又機場停飛,又星期一突發罷工,又醫護罷工

唉 ,唔好去機場住 ,集中翻民意818遊行先,始終818要好似之前咁一家大細出泥!
唔該用黎你勇武黎守護和理非
見邊個搞事即係索帶綁住!
擺佢係路邊咪算9數
咁係咪要捉鬼?
民陣搞得就9成和理非主場架啦,到個日勇武派嘅任務改做防止衝突囉
我15年已有acc但潛水好耐所以係p牌

而家黑警射頭盲眼,扮示威者, 機場渣波, 公安扮記者, 參與荃灣打人, 全部都係我地既核彈黎, 可唔可以停幾日煲到全世都睇到?

咁多彈藥而家林鄭最想見到既畫面就係我地打死公安黑警,或者主動塞禁區阻外國旅客人權但又叫外國保障香港人權, 遮哂以上咁多核彈, 到時有彈藥既就係林鄭

琴日發生既事冇對與錯,機動已塞, 成果都已經有, 又捉到狗,大家最終目標都一致, 因為幾隻狗就分化失敗, 乜我地似係d咁既人咩?

記住我地有好多條戰線, 唔係新疆咁冇人理又係中國內政只可以自焚,其中一條最重要既戰線係trump既人權戰,為左幾隻狗失去外國支持, 值得咩? 和理非幾日, 勇武休息下星期六日再戰啦好嗎?
一衝黑警就可以舉旗射TG啦
而家仲分咩勇武和理非呀?
而家真係上哂國際外交層面啦
求下大家聽下陳雲既指點
倪匡 陳雲對共產黨同大勢既理解係好有啟發性

大家要冷靜應對
咁勇武都衝左好多場啦 有無唔同到?
紮起佢,唔打

叫你唔好打
唔係叫你唔好去

我覺得勇武去保護嗰運動
確保唔好俾人騎劫
唔好有人俾人煽動
有黑社會打人就挺身而出
其實咁樣都好好
你睇下呀...
如果我係分化撚

會洗幾千銀比學生入機場...
你PM佢地問下我有無派呀
多謝和理非得把口
叫人散水話聽日再嚟
點知第日無人到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞