818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
咩叫和平遊行?即係你行到終點就散?上幾次冇勇武開路,點行到上環西環?

唔好講到勇武成日做錯,人地用條命去做嘢,你唔敢嘅就唔好行埋去。
有人屌我分化

你睇我一個POST呀 813我有野做入唔到機場都派左17張KLLOK比學生入去

根本要各有各做

場場出勇武唔係辦法

叫停一場要唔要阿叔我跪係度求你地
睇返d 留言 支持勇武一直以 69 612 成效黎講
無勇武就會點點點 和理非無用
勇武完全拎住6月成效個光環 挾天子以令諸侯
迫你同意佢 唔同意佢就係割 (唔排除係鬼 分化和理非)

但係此一時不同彼一時 7月到而家 勇武之後仲有咩成效?
政府低左頭? 點解唔可以比返818和理非一次 一日 第2日比返你地

如果818 和理非 行完 平靜走哂 先比到香港其他人 國際上 睇
香港人係可以和理非 亦可以勇武 全憑政府點去做
睇下林鄭有幾尷尬 再縮唔回應 又可以儲力 再反彈
出師有名 (完全和理非 政府都唔回應)

何況鬼一定要搞事先有佢作用 818 由佢自己搞 仲易捉鬼
義士,咁多日黎真係辛苦哂你
你地做既野我地好清楚睇到

我地做一次終極和理非其實係想保護你
而家風頭火勢成日話要捉鬼
再勉強衝的話到時真係真假難分

倒不如大家一齊有一致既方向,做個終極和理非
有幾個好處

1. 令和理非敢行出黎。有部份承受唔到衝既人(例如有家室,有病,有包伏)一知會衝就唔會行出黎/行咁前。如果大家認為今次可以做終極和理非既話,哩班人都會出黎遊行,絕對可以增加我地既籌碼

2. 承上,假設,如果做到6月9日既人數,絕對可以話俾大家聽大家都仲係支持緊大家。今次同之前唔同,如果經歷左咁多野之後都仲有一樣人數支持,雖然對政權都未必有影響,但係一定會令其他中立/淺藍動搖

3. 多人出黎,勇武義士就會知道你地做既野仲有幾多人撐。咁絕對幫到大家既士氣

4. 當大家互相理解係818係和理非,咁樣就唔怕有鬼,因為今次只有鬼先會衝

5. 俾勇武休息下。絕對明白大家哩幾個星期有幾攰,亦都知道有幾擔心,但係行軍打仗唔可以不顧體力地衝,d狗都仲有得輪更時你唔休息就只會輸。和理非出黎就係俾機會勇武養精蓄銳

6. 仲記唔記得抗爭流程圖?和理非勇武一人一round丫嘛。和理非都讓左好幾round,等我地take up返一round都好丫。咁樣其實係俾民意授權俾勇武繼續做落去

有d長,希望各位勇武義士可以諗一諗。
你818完咗衝,政府就有位可以避開唔回應和理非嘅訴求,繼續譴責「暴徒」。

你都俾一日佢回應咗先呀,咁先至出師有名
818見
部分認同
不過死線前都唔好咁大動作
其實勇武左十次 點解唔可以和理非一次 等啲一家大細放心出黎?你話6.9 616無用 咁721同811犧牲咁多人又好有用?我知大家好嬲 好多極端和理非都好嬲 所以咪比個平台佢地出返黎 話比政府知佢地唔會同勇武分割 但818唔需要有round2 仲比人拉唔夠?
有無勇武手足都會有狗插入去扮衝
你點拆
道歉係我哋有改善空間
道歉係處理關公

打大佬啦各位 大佬放鬼出關公呀
不割但要智取捉鬼打關公
捉到鬼selfie求放朋友圈 多謝參與

希望我唔中
818 人數會創新低,保到10萬當贏
818和平行完,仲係俾廢話既,
和理非全面退場。
大遊行點樣打,維園到遮打都塞左
無啦啦有人打A君,連圍A同比A解釋都冇,咁就好撚明顯有嘢啦
唔通唔可以重現返616嗰種和平咩
其實家下政府日撚日講核心激進分子
想話俾人知得返少數人係反對修例
大游行就係想多啲和理非出黎
話俾其他人知 我地唔撚勇武
但我地立場冇改變過
以退為進
痴撚線 由一開始已經講緊 和理非 跟著勇武㗎啦
依定變咗勇武話和理非無用 所以一直勇武落去
但咪唔可以並存?
pish
唔一定下下都要勇武
輪流咁黎就得 合作無間
口講就唔想有人被捕

幾十萬和理非
有幾多個 夠膽好似尋日機場阿叔咁訓身擋响前面呀?
咪又係次次冷氣軍師叫人走

遊行唔係未行過 呢兩個月 唔同區 行過好多次啦
行完到宜家點?
唔好講5大訴求
第一訴求撤回你都動搖唔到佢一條毛
成班和理非 行完 出完身汗
影完相 打完卡 好攰 覺得自己做咗嘢
然後返屋企訓覺
個社會你覺得會變咗啲咩?
遊行呢招 已經唔work 啦
醒下啦
咩時勢
仲分勇武唔勇武
贊成,推
有黑警扮示威者衝你點拆
到時全場和理非係咪用愛感化黑警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞