818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
屌又係咁講?
照你咁講 勇武都試過啦 你再勇武有用咩?
sorry借位

我係俾811激到出黎集會嘅港豬
https://lih.kg/1469411
無錯
佢拉9晒你地和理非
再插兩支竹係你背囊

然後判你10年監
到時真係中計撚
完全認同 818 不戴口罩 零衝擊
多得你地塞一塞場都無埋 真係好撚叻架
《香港機場說明書》全部同我入黎!
https://lih.kg/1468423
認同
記唔記得 和理死線勇武 呀
先禮後兵
818全民遮右眼遊行
無回應咁勇武都有理據啲
表明返818行完就散

勇武堅決要行完留守兼對峙既話 我會尊重唔割席
但請三思而後行 現時遊行勇武可以講肯定會有鬼
你要陪鬼癲 (鬼最終無事)定係 等鬼癲再捉鬼 自己揀
面對政府警察,我地可以勇武。

面對國際,我地要展示良知同風度。

文宣道歉,希望保護過家園的你地明白我們的困境。
已包埋內地嘅示威活動

請使用繁體字
其實冇人知係612勇武定616遊行有用
可以講嘅係 唔好因為人地嘅質疑而否定自己嘅一套
和理非照行 一定要行 我拜託你地去行
但係樓主呢啲標題根本就垃撚圾 擺明分化兩邊
咁咪由佢拉我囉!!!
你唔隱藏好自己身分 就拜託你唔好做前線亦唔好犯法
https://lih.kg/1469882
唔好單單打打啦 冇意思
點解仲會信有和理非
就算人人想和理非
最後d警犬都會放鬼入去帶頭搞事
冇人跟咪放2粒催淚彈 扮拉2個人之後放
有就仲好 大力清埸

與其係咁 點解要分勇武回合 和理非回合
而唔係上半場和理非 下半場勇武
不如當係比班勇武手足暫時休息一日啦
呢段時間佢地真係好辛苦
818等和理非接力 話比政府聽和理非同勇武 核彈都唔割蓆 唔駛旨意用啲低級招數黎分化我地
aggar! 818 和理非回合!
Agger 勇武可以 但唔係818
點解要咁心急818都要勇武?
818過後睇政府回應
再noted with thanks擇日勇武

場運動持續左2個月 一日都唔等得?
因為你哋和理非得把口囉
根本無人出

人多個陣就叫散水
口講聽日再嚟日日塞慢慢玩

點知第二日就無影
搞到現場手足要行動
之後畀你怪返轉頭
同意。

同埋其實勇武從來都唔搞亂過和理非嘅遊行。
讚成今次勇武退一退先,
真係會多好多好多一家大細岀來。
好多有家庭,上年紀既人,
真係一定只會岀席非常安全、合法、
由大機構(如民陣)搞既遊行 。

和平遊行69 616都試過,
但相信經歷完呢兩個月,
有好多「新」和理非會岀黎遊行。

和理非mix勇武活動都搞過好多次,
今次當比個機會班超級和理非岀動

政府唔撚聽就預左,
再漠視超級和理非 非常和平爭取下既訴求後。

相信我地就有更大既民意支持我地行動升級
佢地點會停,一班人以為無成本 War game 咁玩,先唔會同你考慮民意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞