818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
你仲叫到人同你做先算
琴晚玩到和理非都比人送頭
問題人地真係純粹出黎和理非遊行
你何必又騎劫左個日遊行呢
deadline完先罷工升級啦好嗎
一句講哂
當你818想慢行
咁勇武手足全部唔去 去休息
之後黑警插鬼去你哋和理非班人度
假衝 之後佢哋清場
你估下會有幾多人畀人拉畀人打
自己慢慢諗
又係中計撚帶風向
成個運動根本返唔到轉頭
比你再做和理非主場
到尾佢都係放tg 拉你

因為對家根本就唔講道理
唔明既你自己睇返4點記招
睇完唔明都唔緊要

拜託咪撚再帶風向
cls
有核彈 五大訴求得咗啦
雖然都知佢係講下實唔會聽,但係都要跟住做下個樣,證實下佢真係mark大眼講大話,然後就可以明正言順武力升級.到時之前果啲和理非可能衝得前過班勇武.
同埋而家個政府仲急過我地,佢係咁話盡快盡快.所以反而我地可以唔好同佢急.要打經濟仗,一時三刻睇唔到成果.我地同上次唔一樣,今次無得輸.nothing to lose.就算輸都係提早一國一制.2020年社會評分已經凌駕法律,係法律制裁你之前已經將你制裁左.
雙普選,踢走林鄭,攞返自治權

818係和你飛保護返勇武!
仆街啦,昨晚機場幾撚多黑社會臥底,第一日機場明明好好地,第二日幾撚到多黑社會臥底係前線扮勇武,記住!勇武唔係無腦,雨傘政府已經出過黑社會臥底,當前線黑社會臥底有一定人數就亂搞事,然後頼俾前線勇武達到分化和理非
新世界福音佢

而且之前都有鬼玩火
咪又係巴打們禁佢
? 勇武接波,佢直頭arrested with thanks
依家係咪要割和非蓆?唔比和理非接波
嗰日一定會有人阻止
唔好俾人煽動
咁你唔好咁講
818一定要和理非
唔衝
而家係你地唔講明人少原來係乜7都唔做 琴日個人數又叫人塞 人小做完仲要返黎比你屌 坐係屋企真係無撚敵
但政府繼續wfc嘅時候先至勇武好好多
818係同政府講 dllm你收皮,我地唔撚割席啊
跟住睇政府繼續唔回應,咁行動升級啲人都好理解
818唔好勇武住,依家吹烈風講定先
打FULL GEAR同打無GEAR好大分別
又捉鬼?
你捉都到幾多?
有幾多鬼你知唔知?
14年已經玩捉鬼玩到成個運動散咗 係咪想咁?
大力推
依家咁多黑警扮示威衝擊
無勇武在場
一定全軍覆沒
但可以笑尻佢地嘛
宜家咪掉轉囉
冇回應咪第二日開戰,比個波政府,而家係果日唔好開戰
而家主要係令支持你既繼續支持你
兩個月喇唔支持都唔需要爭取果班人了
正如柒婆都係cool班紅藍絲
唔同路線各自努力,至於點做勇武手足自己決定

不割
用腦

如果有鬼出黎搞事咁點? 唔好一味叫人唔好搞事

念多幾步啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞