818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
要比國際同輿論睇我地收放自如
你叫我唔好打你
我就停下聽下你有咩講
再唔做野先打尻你
......咁做乜?好委屈你?
手足睇到會有咩感受 好好地表達意見唔得嘅?
你呢種表達方式真係睇到眼冤

淨係得個意見又唔比理由 唔好下下分開勇武同和理非 佢哋根本可以共存
去到哩個地步
政府又玩臥底又玩公安 堆勇武有幾多係自己人根本冇人知
唔係撩交打,只係不硬碰
同埋唔係講過和理非有自己進場既時候
唔係場場都要硬碰硬,你叫一家大細點出黎
林鄭理唔理都好,件事係持久戰唔係流得多血就贏
借位
檢討:無大台都唔代表任騎劫活動
https://lih.kg/1469815

巴打都係和理非同路人
一步登天?
可以接受既,都唔差在果1個星期,咪當休息1個星期
重點係812散完水佢地知錯呀! 佢地話813等架
人呢???甩左底呀!
首先要勇武的人唔好下下唔支持就diu9人割蓆先
同811之後明明好多post要話勇武要休息下,
比和理非出動
轉個頭所有人無左件事咁
依家應該冷處理琴日單野,
谷返811的事做文宣 ,叫更多人係818出黎
其實真係勁得過
和理非 一向都夠人
班勇武就算乜都唔做 都係我地贏
佢地打人 警察黎又拉左5個
佢地衝動 令成日蒙上不必要損傷
佢地唔打人 就好似第一日咁 和和平平 又有效果
818就由和你飛保護返勇武!
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍
哦 咪比左22年你囉 登左月未啊
唔係話勇武冇用,而係要睇時機,定期換下策略
你次次打
有咩用

交一次比和理非都唔得

好認真呀...
700人被捕真係無咁多資源去幫
唔想再有人被捕同受傷.

比和理非休息一個星期可以嗎
個個星期睇你地真係好傷心
睇到火滾,勇武既論調就係只有勇武先有出路,否定和理非既作用
ok,勇武左好耐啦,爭取到訴求未?和理非背後無行動無作用?做咩逼人地行你果套?
派幾隻鬼就搞到內鬥,比你勇武打退d狗,打到臥底仆街又點,渲洩完怒氣又點?係咪要日日衝日日同狗鬥呀
依家係你地唔冷靜既勇武同和理非割呀
到時你上前逐個講啦 真心
推爆818
勇武可唔可以唔好再割和理非,講到和理非一無是處
其實一句講哂 818和平遊行冇問題 一定call齊人去
係樓主個標題割蓆到咁 好難唔畀手足屌
我好奇怪點解大家覺得69 616無用
林鄭把口唔改
但成班建制驚到瀨屎
中央都會驚
然後林鄭先收手je

求勇武手足唔好再輕視和理非啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞