818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
Agger
唔勇武唔代表我地會輸
適當時候做適當嘅野 場運動先可以持續
大家唔好心急 俾啲耐性
係囉 尋日咁撚勇機場都無得坐啦
818就算得和理非,啲狗應該一樣會照搞事,照打人
多謝你明白

麻煩你係TG同佢地傾下

比機會一次和理非啦
唔洗啦 做完比人屌你地做飽佢
push
唔係話要割,係交更
和理非一日勇武一日咁
贊成818 和平離場
唔係課金大晒架!!!!!
咪係囉,
星期一搞到機場停,就咁心急要第二日都要搞到停,
都冇諗清楚連續停係咪必需
之前都有post 講過,商界最驚嘅係出奇不意,
無啦啦停一日,佢地先會驚你,
你講到明第二日都搞,人地有哂時間做準備,
影響都細咗啦

成日就叫人be water,
water 呢?
政府一係就noted with thanks
一係就condemned
唔好成日係lihkg
就以為自己係大多數
和理非可以用黎帶社會風向
721同811行完咪有衝擊囉
已經俾人覺得假和平集會啦
搞清楚依家係和理非割勇武定勇武割和理非先啦
咁難得民陣發起一次,又可以聚到多人,班和理非可以相對放心咁行到一次
出嚟效果咪就係又交到幾十萬人出嚟俾政府睇囉
你勇武又係想衝嘅,難睇啲講係搞到和理非無機會再出嚟玩
用開快車做比喻
大家知道剎車係要剎到才叫有用

和理非就係果個剎車制, 見到要轉彎就要剎定部車等部車可以安全過彎
但勇武就話剎乜鬼剎?仲有足夠距離,到最後一刻才踩,你咁早踩做乜?屌你老母鬼

和理非問勇武部車唔踩剎車要點樣先可以成功過彎
勇武回答:飄移過彎lor, 你唔好好控住個剎車力度我點過彎呀?

其實大家都想快少少到終點, 不過方式唔同
條路難行大家都知, 真係只能希望不再割蓆
咁你覺得遊行完應該做d咩?點解唔可以俾民意哂冷,政府唔再理我地就有藉口升級
各有各做,你走去埋和理非個場做,為左掩護自己搏佢唔清場,但會害死所有人
從來各有各做都唔係代表混埋同一個場做,咁係利用唔係各有各做
團結軍心
冇一次有聽過,佢而家當遊行係激進
唔撩交打點搵藉口清場
跟本阻遊客離境 就無人支持
得佢地班鬼 同一小部分比佢地引到
但和理非 勇武係同一時間地點行動就變左勇武會蓋過和理非
無勇武612一早過撚咗送中
無眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞