818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
和理非和你飛,唔識字?
一早講左機場唔搞得
佢再唔回應就係講大話,道理就係我地呢邊
我地再行三罷、和你飛就可以出師有名
勇武嘅各位大哥冷靜啲先
我自己都想打
但你都要顧下和理非嘅手足

勇武同和理非係伙伴
冇左邊一邊都唔得

勇武嘅可以當休息一日
當係俾和理非減一減壓

和理非 --> deadline --> 勇武
你咁講一家大小果d唔會出黎
有邊次你唔係話叫勇武退退啫
我唔知你動機係咩啦
每次有運動總有啲人出嚟叫勇武退退
獲獲都叫勇武唔好出嚟呀
唔好衝擊呀,收皮啦放火燒狗屋殺狗都唔撚割
講完!

咁係咪要場場勇武呀?
你有幾多隻眼呀?
岩岩係機場返黎 大家係咪班解錯左「各有各做」同「不割蓆 」
https://lih.kg/1468720
和理非巴絲 勇武巴絲
只要頂到中共既出手 捱到10月1 我哋就贏架啦
保護我地
咁星期二又真係好多人出機場保護wor
叫到還眼咁撚激 點知唔夠人要勇武塞離境
塞完就割
個個係817?
無人話唔要
但唔係次次要

今次真係唔想要
支持
宜家最大危機唔係催淚彈同布袋彈,係暴政嘗試分化和理非同勇武派,如果勇武失去和理非支持,勇武將會被邊緣化為777所講嘅純破壞經濟暴徒,面對滲透同抹黑,更要目標一致,互相扶持。
唔一定要流血先代表有爭取過
勇少日,和理非對你地好忍讓,你地忍讓一日
第一, 個日真係純和理非, 無謂冇啦啦衝
第二, deadline係比我地係機場可以發得更大, 因為政府唔撚理我地, 更可以罷工
記住我地既策略係:
和理非-》死線-〉勇武

唔好變成:
和理非+勇武-》和理非+勇武........
(死線???)
同意!和理就係製造一個俾勇武出埸既機會呀!
咁我要問番和理非一個問題,如果果日行完散完無回應,好似616咁,全世界又晦氣咁話行完無用咁點?唔想好似講到勇武自己撩交打咁,但事實上係咪真係咁理想?和理非會出晒黎,黎多次百萬遊行
我係勇武,我部分認同你既講法
我唔認為再勇武個運動就玩完,但我唔反對黎一次和理非遊行
85和理非集會政府會選擇性失明,將所有視線spin左去我地衝擊個part
至從71衝擊立法會後,基本無一次和理非遊行唔係勇武收場
而和理非個力量幾大,政府都可以拎我地衝擊做擋箭牌

我唔認為和理非個力量可以對政府有幾大影響,但我同意要搞一次
一場無勇武衝擊,只有和理非既遊行
到時政府再無理由拎我地做擋箭牌,必須正面回答和理非訴求

政府,根本無重視過民眾訴求
呢個答案係身陷水火既我地一早知道,所以我地先不斷武力升級
但唔代表大眾都理解呢個事實,唔代表外媒理解呢個事實
如果最後政府依然漠視,就係一個完美既答案話比大眾聽
到時,我地就可以正當升級武力

勇武唔急於一時,我唔認同和理非個力量有幾大
但我更唔認為停一次勇武會有幾大影響,我會尊重和理非意見
以往和理非支援過我地無數次,今次我唔介意收收火陪你戇鳩鳩遊行
其實身邊有好多和理非都好想出黎支持 但因為驚勇武所以佢地唔敢出
818真係唔好再勇武 和平示威再做一次200萬人上街 回復翻聲譽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞