818勇武真係要退一退...818再有勇武場運動真係玩完, 818 50萬人和平遊行完係交個波比政府

1407 回覆
2265 Like 238 Dislike
跪求你地冷靜諗下

個日100%會有人撩交...
但可唔可以好似612咁有人玩火就禁.............

家下開始全力宣傳818和理非遊行
6月9號同6b16號交過波啦
個政府咪又係noted with thanks
6月16*
而家個波去番我地到了
當69,勇武俾和理非展示一下
721?811?612?
個波一直係香港政府到
要展示嘅話,琴日機場有返812人數咪展示到
事實就係和理非要返工 還眼不了
我地應該每星期搵一日,同一個時間一齊搭車入機場
https://lih.kg/1468945
我諗咁樣啦 應該輪住做
有d真係好想遊行 818係一個好機會
唔同...
家下政府講明和平集會會聽...

咁家下和平遊行完啦
睇佢點回應

SET時間..
過左又升級
遊行同勇武冇衝突 7月證明咗好多次
等批不反對通知書凍過水
勇武要做野都比和理非行完先
我係和理非
我係要返工
真係有幾多人可以隨時請假

812可以咁多人已經好好
你想日日都咁多日?

利申....812有去813無去但買左17張KLOOK
大遊行係一場賭博,人數係我地既籌碼
https://lih.kg/1461136
69同616咪回應過
政府講明和平集會會聽 你就信佢講?
我地唔可以跟佢個套做
佢想我地和平集會 即係佢覺得和平集會冇用
陳雲:中共在機場引誘香港示威者犯錯,破壞我的中場休息的策略。我提議中場休息、暫停武力衝擊,改為文宣與和平展覽,是要定格在星期日晚上香港人的純粹受害人的境地,之後交由國際社會支援香港。
如果示威者偏偏要破壞我的策略,那我只能任由他們。你們如果在期間逞強而打傷打殘了警察或黑社會,現在援助了香港的外國政客將會很尷尬,往後也不必期待人家放心來聲援你。你等共產黨直接統治吧。
今晚,特朗普總統用推特宣布中國調兵接近香港邊境,他在製造中共大軍壓境的局面,方便美國介入香港,故此各位必須稍安毋躁,不要輕舉妄動。
機場的環境,眾目睽睽,三層樓的觀眾在看着你,沒有街角暗巷,你打人的一舉一動都被拍攝和頂證,是中共用苦肉計來引誘示威者動武,彼此泥漿摔角,大家打個和,令到無人佔據道德優勢的好場地。
我也是那麼一句,你要逞強,可以過羅湖那邊打中共的,毋須留在受到若干殘餘英式法治與國際監護的香港。你留在香港來鬥爭,本身就是一個策略的決定,那麼為什麼你不聰明一點呢?香港建國之後,你要打中共,可以參加軍隊來打。忍耐一下吧。
真係唔想收尾又做野

可唔可以遊完散
agree
武條毛咩 咁撚多鬼
(和理非戰線)818一定要有69 616果種地區派傳單 街站 去谷個遊行
https://lih.kg/1469552
遊行完,訴求表達完,收工
家下情況完全唔同69同616
過左721同811
已經唔同啦
咁咪先和平後勇武
冇需要好似樓主講到一勇武就會死 勇武搞到場運動收皮咁
612 71冇勇武靠和理非都應該收咗皮好耐
今次唔同
交波意思唔係淨係叫佢負責返五大訴求
而家政府呢排不斷想分化勇武和理
818就要好撚多和理出嚟俾佢睇我哋唔撚分化唔撚割蓆,明唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞