今日照block閘口,但只block支那人同支那航空

183 回覆
76 Like 587 Dislike
失晒焦,做咩要針對大陸客?
仆街啦你
痴線啦 咁那多遊客差唔多時間入閘
講普通話嘅台灣人你點分?
咪撚再阻住人啦

你地周圍行派下傳單咪算,
要阻都留每邊一個閘吖
你困住啲大陸閪喺香港做乜鳩?
香港多一隻支拿都嫌多
應該要向佢輸出革命至係
五大訴求有邊一點係滅絕支那人阿?
咪撚失焦啦
又想開多條戰線阿?嫌大家唔夠攰?被打壓得唔夠多?
琴日做完有反效果
今日要再錯落去?
一早得都講唔好搞咩塞鐵 阻人上機
你班友每次聽完都係就咁拋一句各有各做
都on撚鳩
屌你老母
你憑咩check 人本passport
你做多左啦 咁樣同共產黨有咩分別?
追求自由既人唔撚係會咁撚樣
負皮, 你根本唔會BLOCK到閘口

好多AIRLINE都係用代理COUNTER, 即係攪一間係同攪全部都無分別
你攪得CHECK IN COUNTER既就係同AA過唔去, AA係絕對會報警
一係就BLOCK尻哂, 一係就唔好BLOCK
你真係痴撚線 你咁搞法真係累全家
樓主鄉下出城未搭過飛機?
喺counter捕住又點?邊個會俾你查passport?
仲有知唔知有online checkin呢樣嘢?
岩。
收皮啦又分化
一朝早起身又見到有人想分化
大家記得保持獨立思考 唔好咁易比某啲野影響到

手足係和理非又好 勇武又好
大家不嬲都係自己人 相親相愛
係😅 你要人權自由就犧牲其他人自由
同埋呢場係民意、形象轉捩點,要挽回我地理性一面
多人到塞爆同阻礙其他人登機係好大分別
前者係睇到我地有幾齊心、幾多人對政權不滿
後者觀感唔好、認為我地真係「暴徒」、無差別圍堵市民
Block支那各樣只會顯得我地失焦,你要achieve 五大訴求,唔係去主動挑起兩地矛盾
今日係道歉運動,有做錯就要承擔,唔係同個仆街政府有咩分別?
行私刑又同黑警有咩分別?
不嬲都係人數決定行動架

人數少:接機文宣
人數多:copy星期一嘅情況

好難明咩
用不推文回覆呀!!等依啲分化post沉啦
人在外國
唔好再搞離境
我係處已好難同外國人講點解

本來前日開槍好反感,全部番晒嚟
但尋晚一搞離境就又開始改觀

我地係要做岩既野,唔可以再做錯

起我底,我剛剛有post,可証明我在外國
冇 問你block唔block姐
癱瘓機場咁文宣做比邊個睇?邊個有心情睇?
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
咪撚ON9啦屌
琴晚玩爛咗你仲想有幾多人入機場呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞