今日照block閘口,但只block支那人同支那航空

183 回覆
76 Like 587 Dislike
明明一開始機場就係和理非
而家又想騎劫?
我屌你老母
分化完未?
大家請不推文回覆
我信樓主應該唔係鬼,不過係𥘅智力既on9
唔好再理佢
你呢條粉皮就真係暴徒啦
屌你老母
你憑乜嘢去睇人哋嘅護照同埋登機證?
真心笑左
好丫,玩得過
和你飛呀而家,唔係搞不合作運動呀!咁同塞港鐵有咩分別呀?
咪撚再推on9 post啦
樓主個腦俾馬踢撚走咗?
同埋唔好忘記運動目的係對準政權,唔係對準平民
要搞大陸人可以以後針對性咁搞水貨客,明白嗎?

唔好意氣用事啦
[和你飛] 外國人旅遊,中國人滯留
https://lih.kg/1463771
琴日有個差唔多既post幾多正皮,今日我再開個差唔多既就比人屌到開花大家根本都無共識,唯有各有各做
真 HK is not China , 同埋似 civil cold war.
咪痴線啦,同山賊有咩分別
和理非:不了
咁撚易比人帶風向
講得呢句一係無政治智慧,一係就係鬼
前者既就收手唔好提建議
昨晚發生的事很難看,也令手足受被捕。警方又會煲大件事。建議休戰三天,今日只於接機大堂活動。

也希望大家想想為什麼這兩天政府不如以往在離境大堂實施人流管制措施,忽然又多了公安証暴光,還身穿”我愛警察”丅-shirt,好讓大家要一定知道他是鬼。

天琦座右銘:
在有可能發生衝突之前的一瞬間,請大家想想我們的行動能否令更多的香港人站在我們的一方。
又話中國香港同一種族?
咁點會係種族歧視?
我唔係呀
唔建議,一黎我地唔係咩特權人仕去check人passport, 二黎阻班大陸人對件事有幫助?
佢地殺旅客都係為香港好
佢地做咩都岩架
我都懷疑緊某d時段特別多人帶風向

[和你飛] 外國人旅遊,中國人滯留
https://lih.kg/1463771
琴日有個差唔多既post幾多正皮,今日我再開個差唔多既就比人屌到開花大家根本都無共識,唯有各有各做
咪撚on9啦屌
講事實又分化佢地做野之前有直接民主問在場人士?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞