係咪要去殺撚咗個公安,同環球時時報記者,先叫勇武?

189 回覆
409 Like 192 Dislike
Not perfect, acceptable but requires improvement
唔完美可接受但需要改善改進

事實就係今日都係贏
成個運動拖一日就會多一日比共產黨同港共既壓力
唔好比支那五毛打擊士氣!!!!!
港共中共同五毛既目標係消滅抗爭
佢地做法就係製造內亂打擊士氣
只要唔好自己放棄就可以玩落去
多一日贏一日 又成最大贏家了!!!!

核爆都唔撚柒割
你呢種思想係同理性撚割緊席
無理性既勇武行動,全世界都唔會支持
並且好易發展(或被設陷阱)到恐怖主義

港澳辦形容香港示威係恐怖主義你可以得啖笑,以為只係出口術
但無番意到我地行動組織既漏洞同對家資源完全夠煽動/設計幾場恐怖襲擊大陸人/警察既鬧劇
咁樣佢地壓制香港示威就無左最大顧忌-美國合理干預既可能性
停止捉鬼,和理非式舉牌,低低地摜一鋪,坐返喺接機大堂,沖淡返琴日啲嘢先

公關嘢要做,幫下旅客,做親善大使
標題已經係分化撚,將勇武醜化為殺人?
勇武既一般無腦,睇吓琴晚就知。
俾全世界狂屌,輿論輸撚晒
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派將面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
呢啲蚑那鬼梗係要殺啦,仲諗
我唔係要分化割蓆 不過我哋真係要檢討下幾樣野!

昨日佔領機場及粗暴阻止旅客登機真係錯曬,這種以達到自己的目的為借口完全不理別人的需要與林鄭有何分別?
香港可以把事件帶到外國層面,但絕對不是以這種以暴力縛架外國人而達成,這樣又與極權政府所做有何不同?
我絕不同意這種視香港問題比外國人的其他問題都重要的幼稚及不成熟亦不公平的睇法,我不相信"勇武派"這種自私唯我的心態會得到任何國家的真心支持,讓我感覺他們因生氣已失去應有的理智,而既然沒有了應有的理智,其他香港人又怎能依靠他們呢。
香港問題,香港人自己解決,絕對不應將無辜的外國人牽涉在內,這實在令人反感。

REPEAT: 我唔係要分化割蓆 不過我哋真係要檢討下幾樣野!

1. 唔好比狗動搖到,佢要扮鬼發癲,係佢立場係合法嘅,因為警察實唔會交人,而會有真人蒙上罪名。狗依架做野係冇準則架,再係咁只會無限送頭,無補於事。

2. 目標要清晰,冷靜處理同分析所有野,一兩個消息已經可以令局勢緊張,所以唔好人云亦云。記得要冷靜諗一諗,三思而後行。

3. 機場同係街唔同,有好多遊客,要令外國人支持我哋,因為好多外國人唔知香港發生咩事 ,搞到佢只會矛頭直指我哋。之後整幾多文宣都冇用。

4. 本人一直都覺得和理非其實係口裏說不,身體卻很誠實,大難臨頭各自飛,所以前線唔好侍住有和理非,做一啲令和理非好難接受嘅事,和理非好緊要,有文宣,有人數,有說服力,所以唔好失去佢哋。

5. 前線真係要有幾個基本嘅規則e.g. 唔可阻醫護做嘢,唔可以推撞記者,etc. 呢個亦可幫捉鬼,因為佢哋會想做成傷亡
PS: 今次一定要贏
從來歷史書都係勝利嘅人寫嘅
贏嘅就叫革命 輸嘅就叫叛亂
我們要名留青史定遺臭萬年就真係睇今舖
希望各位手足唔好放棄,要力爭到底
有朝一日,大家可以除低gear,為勝利乾杯

#天佑香港
公安都唔敢打既時候,三日前咁型話以眼還眼啦大愛撚
push
伸先,如果有狗做25做鬼
佢唔會有委任證
因為連做正式警犬
返緊工時都已經冇哂委任證

如果咁好彩俾你「捉到」警犬鬼
又咁順攤俾你搵到身上有委任證,你要小心佢目的

其實,就算佢真係狗做緊鬼
如果你打佢,我會勸,但唔會割

首先你打死佢,女義士隻眼會返來?
唔好俾仇恨充芬頭腦,係梁天倚講緊
佢打佢一身,要會令人覺得又有暴徒打警察
真正勇武
你留力來對付啲警犬捉落單義士

如果女義士知道大家因為要替佢報仇,亂打警犬
但因為咁,5大訴求都冇寸進,相信佢都唔會希望係咁
要做大事,要成功,唔可以俾仇恨遮住對眼
打唔打人,唔係問可唔可以,應唔應該
而係打人會令局勢幫左自己一方
定幫咗對面一方

又如果
已經搵出邊個射盲人

你又係證實係佢射盲女護士,仲入去做狗
你打死佢都
不割
佢比得你發現有鬼,就係想人疑心,
就會狂捉鬼,但鬼根本捉唔哂,
所以又有人疑心帶頭捉鬼嘅係鬼,之後大家鬼打鬼
既然核彈都唔割…
不割蓆,不督灰,不提光環
五大訴求,缺一不可
係,睇佢換得幾多人
你又救撚左幾多個人呀睇過
[突發] 689 發出重要提示
https://lih.kg/1468874
口號來啫
要為女護士爭取公義
唔等如要殘暴

你幻想下,如果當時有人捉到個公安
有人一嘢就筆插撚盲個公安左眼,之後會點?

屌你以為大叫以眼還眼,追討公義好撚型?
而家捉到個大陸公安,幾十人圍人一個
打尻到佢喊就叫好型?

呢件事有分型唔型架?
係公義

係要五大訴求
唔係我要醜化
係真係有好多人要求打/ 殺咗嗰兩個公安
你睇下下面啲留言

然後話我大愛撚

你真係收皮先啦,唔割蓆
支持
陳雲:中共在機場引誘香港示威者犯錯,破壞我的中場休息的策略。我提議中場休息、暫停武力衝擊,是要定格在星期日晚上香港人的純粹受害人的境地,之後交由國際社會支援香港。
當然,如果香港的示威者偏偏要破壞我的策略,那我只能任由他們。你們如果在期間逞強而打傷打殘了警察或黑社會,現在援助了香港的外國政客將會很尷尬,往後也不必期待人家放心來聲援你。你等共產黨直接統治吧。
大佬,唔捉都捉左仲要無捉錯,打咪打,家下示威者做啱就有用? 我地係做乜撚都錯呀!女義士爆眼仲被屈係自己友做,你仲可以講啲乜?

重點唔係有無打嗰兩件柒頭皮,係文宣點寫。如果無文宣,你放人買埋生果籃道歉都會俾人講到你係恐怖分子。

醒下啦仲抱住啲無謂潔癖,要諗係你做初一我做十五,而唔係綁手綁腳講乜撚同黑警無分別。
係咪未被人打夠迫害夠? 再係咁黑警笑你戇鳩,打多你兩錢重咋!
麻包袋 👌🏻
禍必及妻兒👌🏻
燒野 👌🏻
唔會失民意👍🏻

打支那人,公安,假記者👎🏻
過左火 👎🏻 失民意 👎🏻

🤔
仲五乜撚訴求,講架咋咪咁撚天真,我地係要瞄準政府呀!
回覆晒你五大訴求放晒義士開啟雙普選討論,聽日就唔可以推廿三條咩?唔可以推廿五條咩?你反得幾撚多次?

我地做既係要個政權屈服,清算班撚人,立即俾返治權香港人呀!
而家既連登
持相反意見就係鬼
冇出去講兩句就係冷氣軍師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞