係咪要去殺撚咗個公安,同環球時時報記者,先叫勇武?

189 回覆
409 Like 192 Dislike
之前話放火,射丫叉嘅人係鬼
又唔信

根本係警犬做卧底,抺黑示威者
然後有人提出意見,話玩火唔好,又屌返我哋三毛
話要不割席,核彈都唔割

到今日啲鬼自己自爆,你哋又以為自己好醒,捉到鬼,又話要打佢一身,俾子彈中共喺大陸做文宣

而家2019年
你哋仲一味以為盲目勇武有用

勇武應該係你哋見到幾個防暴捉緊一個示威者,都返轉頭,一齊營救

唔係成班人捉到後,已經綁手綁腳,仲對嗰兩個大陸人動武

你哋只係報復,你哋呢種行為,同七警有乜分別???
你哋唔配覺得自己係公義

再加上你哋用下個腦分析,再睇睇捉公安條片
點會做鬼做到帶警棍,點解做鬼做到得佢一個

上次捉個綠頭警犬,都即刻有人出來營救
我真係覺得個公安自爆,係做餌令你哋覺得身邊人所有都係鬼,所以設定所謂「軍規」嘅共識,咩係做,咩唔做得,係有必要性

等如be water後加埋be polite
可能一開始屌人影樣打咭,都係警犬鬼做先

想借刀殺人,令市民對示威者反感
點解be polite可以變成軍規,或共識

其他新諗法大家唔可以傾?
係咪要繼續有人做on9嘢,有鬼入來搞亂,做on9嘢俾子彈對手,都唔割???

勇武撚請諗一諗
勇武,都要醒目地勇武
點會做鬼做到帶警棍,點解做鬼做到得佢一個

袋棍唔係佢嘅
唔止佢一個 另外都有走甩左
勇武,都要醒目地勇武
不割蓆,不指責,不篤魁,不捉鬼
又屈勇武係蠢
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍

721 805 811
又黎左膠上腦
收皮啦屌你老母
有人話,捉到啲卧底,一定要打一身呀
咪再討論呢D post,不分化,不割
非P先講得你呢句
P牌講比人屌冇道徳
不要說堆 試著copy以下團結精神回覆

前線唔會做錯野
打記者?一定係警察扮示威者打記者並予以強烈譴責
盲撐到底 死都不割蓆
贏港共 唔係靠報導真相 係靠抺黑同老作屈對方 對付賤人當然要用無賴手段
唔同意既朋友麻煩返教堂為我地祈禱,各有各做
完全同意

勇武係槍林彈雨中對抗警暴嗰班
恰平民恰遊客嘅行為唔係勇武係懦弱
唔好整臭勇武個名

呢兩個月前線嘅勇武派個個智勇而深沉
唔係發癲就當自己係勇武派

做埋d懦夫行為
勸又唔聽又話兄弟爬山

和理非絶唔會同勇武割席
但必須同懦夫割席
唔係話勇武係蠢。
只係大家想勇武做之前諗一諗,大家手足都好擔心。
不割蓆,不指責,不篤魁,不捉鬼
機場就唔好搞太多事
唔係點叫人stand with hk
好好既POST,推上熱門

好肯定塞機場絕對係今次運動最正確最能令對家頭痛的一步
佢地唔可以肆意清場,出TEAR GAS
所以佢地會派好多鬼混入我地
目的係搞臭我地,令我地分化內鬥
最簡單就係慫恿我地鬧旅客,打人
我地好容易比佢地煽動
因為最近發生太多事,令我地全部人都好嬲
佢地咁樣正正符合我地內心既期望,想好好發泄
但正如我所講,呢D係陰招
會令全香港,全世界覺得我地再唔係受害者,
希望聽日各位手足,捉到人,制服佢之後,唔好再亂打佢
有人勸交,唔好再用咩"不割席"借口
果D鬼就係最中意用呢句,引在場人士不和,慢慢好多人覺得無癮就愈來愈少人出
對家就成功拆好機場呢場局
食屎啦
攬住你啲政治潔癖過世啦
屌得好!! !
不要說堆 試著copy以下團結精神回覆

前線唔會做錯野
打記者?一定係警察扮示威者打記者並予以強烈譴責
盲撐到底 死都不割蓆
贏港共 唔係靠報導真相 係靠抺黑同老作屈對方 對付賤人當然要用無賴手段
唔同意既朋友麻煩返教堂為我地祈禱,各有各做
可以平心靜氣咁檢討
唔需要再掀起罵戰
勇武係要俾防暴清場時勇武
勇武係俾狗咬果時勇武
真係檢討點防止

但老共出黎招應該陸續有黎
放d 黑社會混入示威者扮野
依個大家之前一直講緊
而同烏克蘭個次都係一樣
你好唔冷靜
請俾個有意義嘅回覆
要be water,既然對方捉到機場路,我地係時候要變。
好反感有人借不割席不分化,去做啲唔理性嘅嘢
和理非冇用

但不和平唔理性暴力,更累咗件事
不如 不和平理性地暴力

無睇錯好似贏緊
乜都唔做得 咁做乜仲要捉鬼啊???

乖乖地靜坐咪得囉 衝既咪當佢係鬼 唔好理佢囉
唔好食屎住
你有冇理據反駁先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞