真心拜服前二哥劉業成

88 回覆
90 Like 422 Dislike
唔太長篇大論,簡單point出重點

短短回巢幾日 就已經作風大變,殺你一個措手不及

811 極端強硬 卑劣,為求目的 寧枉毋縱,有殺錯無放過。

812 利用恐慌情緒 製造大量流言蜚語,成功化解機場困局。

813 睇中示威者弱點:仇恨情緒+猜疑心 過大,放2隻大陸狗 等你地自失控

814 收盛期:無限放大示威者 濫用私刑,黎一個民意大逆轉
唔覺
劉二哥係鄧二哥嘅擋箭牌
黑手由頭到尾都係鄧二哥
咪撚再吹捧劉二哥啦
好難令香港人民意逆轉
因為設人處地 感深太深
係本身支持嘅外國人會有少許改變
設身處地
成日話民意逆轉,其實係咪我地自己動搖?想割𥱊?
起碼淺黃果班 一定會動搖左先
然後一d 淺藍又會深色左
成個光譜 向藍移,唔出奇
我唔覺得民意會因為一晚咁轉曬
反而覺得前二哥令到之前本身轉走緊既民意番番來🤣

總之我地要認自己要改進,要唔好再被情緒左右。

Spin番去5大訴求,警察暴力,麻木政權!

我同意個方向,聽日可以幫政府同旅客道歉。
點解你會覺得移 我淺都覺得冇事 係手段之一
動搖還動搖,但千其唔好割蓆!
今次勇武派衝動左 濫用私刑係唔岩
但情況未去到極嚴重

呢個時候最需要係 出黎認錯,再檢討 承諾下次點做
同無能既政府 成一個鮮明既對比
有勇氣面對自己既失敗,先會步向成功
我無變過
Sor9y
逆你老母轉咩
日日都講大話屈示威者嫁啦
有冇做到 根本冇分別
逆唔逆轉到 就要睇賊婆功力有幾深
一陣場記招必定重頭戲
All in or nothing
aggrrrr
有時覺得林鄭真係想光復香港
每次佢都係大家開始迷惘唔知下一步應該點做既時候出黎潑火水
個timing每一次都係咁靚
希望一陣黎多次火水
太睇少香港民智,連登仔摸清佢路數佢就收得山啦,同連登仔鬥?

後果自負!

打個飛機勉勵大家,知己知彼,但唔好長他人志氣
今個禮拜仲有816集會同周末遊行
暫時未需要住
做埋哂啲陰質野都有人admire佢 我仲佩服你
你講一講就民意逆轉咩
照下塊鏡先出嚟出埋啲垃圾post啦分化撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞