「軍規」唔想今晚機場嘅嘢重演同我入哂嚟!!!!!!!

1184 回覆
3324 Like 247 Dislike
Push
憲兵隊
總之全部你覺得過左火嘅野就係鬼
唔洗你去捉鬼
做番自己會做嘅野就得
對撚準目標
五大訴求
合理
不如捉鬼敢死隊用和平少少方式去審判
https://lih.kg/1467755
Push
每個行動, 都應該有明確目標同目的, 目標達成, 行動就應該停止.
市民明顯容易被黑狗卧底扇動, 我明白大家內心憤怒, 但要嬴呢場運動, 就一定要明確目標同目的. 一0的無謂而又利敵0既行為就真係要抑制.
希望大家明白, 香港人現在是和一個法西斯暴力政府打緊仗, 係打仗呀...打仗呀....
所以, 利敵行為真係唔好做, 當你情緒激動時, 希望大家深呼吸, 惗三秒再行動.
三大守則
人人道德底線唔同,所以先要有個共識
push
今日做整晒喎
四個字" 見好就收"
今日雖然明顯有鬼搞事,但係
勇武兄弟要謹記,雖然所有運動支持者為勇武派背書,
但必須用權而不可濫權,即使係對家既記者都好,佢冇錯做野都唔應該打,否則就同黑警打記者一樣,佢地覺得記者偏頗所以打,唔好變成佢地。

以武制暴先係真正勇武,以暴易暴只會同濫權黑警如出一徹
機場一役係對政府既核彈,政府一定會全力破壞,
所以一定要步步為營,
重點在於激勵多D人出去集會,而唔係捉鬼私刑。
重點唔係打唔打
係向邊度打,果度係機場,係和理非打算用黎長期抗爭既場地,輸就可能輸左個地盤。
係街既就算有cam 影到都好,只要果隻係狗或黑社會或打人既藍屍,割頭都唔割。
機場就唔得
其實有 不過冇比人捉到過
可唔可以推有個好細個既小朋友俾人拉
佢好明顯就係準備入黎和理非
今日就算係手足都好多人冇帶gear
等好燥既大家知道
自己手足都會誤判都會出事
等大家要嬲既時候都記住we need to pay for what we did
冷靜一下

光復香港之前不如先光復連登
https://lih.kg/1467151
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞