「軍規」唔想今晚機場嘅嘢重演同我入哂嚟!!!!!!!

1183 回覆
3324 Like 247 Dislike
我提議對記者同救護唔單止唔打,係唔阻
其實之前一路都無阻救護,但尋日局面較混亂
打機睇戲上腦。戰俘Sor9Ry我打冷震
PUSH and SUPPORT
贊成 推
Push
push
無妓 推
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
push
屌尋晚有人係咁推first aid
屌你老母自己人嚟嫁
點解拉左唔打得
可以失望 但不可絕望
WE SHALL NEVER SURRENDER
基本上同意。

有樣嘢希望大家明白,我哋勢孤力弱一定要爭取到國際輿論支持運動至能夠繼續走落去,而我哋之前之所以能夠攞到國際輿論嘅支持係因為幾次大型遊行所表現出嚟高公民質素。之但係今次機場嘅事件卻將我哋呢邊「降呢」,所以大家一定要小心謹慎咁去進行每一個行動,就算捉到鬼你哋都只能夠交俾警方,啲狗放佢哋走係佢哋理虧,大家可以大條道理𨳒柒啲狗,但係我哋打對方嘅話,請問我哋同啲狗有乜分別呢?國際傳媒就只會當大家同外國啲示威者一樣,咁政府就可以借機反擊,當連呢個位都冇埋,個運動真係會輸。

暫時情況都至於好嚴重,但係都要做公關危機處理,下次民間記者會一開始要向公眾對癱瘓機場所引起嘅不便致歉,但係要重申問題嘅源頭係喺政府度,然後就再譴責對方竟然出動中國公安混入示威者當中意圖攪事,甚至質疑打人嘅是否香港警方嘅臥底。

最後,大家真係好好咁停止所有行動,冷靜咁休息一下,直至星期五下一波宣傳戰開始。
612 721 811
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞