「軍規」唔想今晚機場嘅嘢重演同我入哂嚟!!!!!!!

1182 回覆
3323 Like 247 Dislike
我無話唔明咩係 “不打戰俘”。
我係問 狗屬唔屬於戰俘?
對待人同狗 係好撚大分別
戰俘我唔會打
狗 我贊成打到殘廢
以眼還眼
push
想問下鄉黑 福建幫制服左係咪唔打得
中共就係最想你地打佢派落來既爛頭卒。 比你地前線爽一陣,佢就變成一粒好有用既炸彈。
我鍾意你思路
掉落垃圾桶
根據樓主國際人道法及自己企前線有資格講野既情況下。唔打得。人道對待。
係制伏嘅情況下
該環時職員在港並不算正式記者
之後黑警到場打爆示威者,救出黑社會+福建幫
呢個係而家情況既合理推論
知唔知五年前發生過咩事,唔知就自己Google下
文化監暴又好,佔中糾督又好
係放撚左班鄉黑加福建幫然後轉頭再打9你。似乎第二個Post啲敲碎波蘿蓋先岩我地入。
制伏左佢
就唔好打
包括警狗/黑社會/公安/鬼
唔好中計
中共就係想我地用暴力
咁佢地就有哂藉口進兵
話我地係暴徒
同埋外國就冇藉口幫我地
立軍規是一定要做既事
唔好聽p牌仔講既野
民意係好撚重要
可圈可點
因為除非有人不幸身亡,如果唔係都可以用個「救」字
所以你係指鄉黑無穿無爛被制伏?
坦白講 我認同有d 嘢收埋做好d 但請大家都認清事實唔好咁天真以為d 光環好撚有用

google 下就有大把國際事例做版你睇聯合國、西方係點樣袖手旁觀
咁制伏既定義又係乜?
可唔可以share link?
推啊

不分化不割席 只檢討與改進 我要贏啊
https://lih.kg/1468585
戰俘係一件事,但其他如記者、救護人員等等,你唔好全部否定。
我諗上過場嘅都想打柒班鄉黑、福建幫同黑狗,但唔代表所有對家嘅人都可以照打。我哋係爭取公義嘅運動,有啲嘢係唔做得就係唔做得,睇唔到嘅另計!但如果連中立人員嘅安全都保障唔到,咁同對家暴政黑狗有咩分別?
有規矩嗰一刻已經變番5年前一樣。呢刻你講啲咩國際人道法。國際人道法講緊兩邊戰鬥緊既狀況下做既野。唔岩規矩就批鬥你割你屌你。大台黎架?糾察?遲下政治再潔癖啲。唔合法律規定唔俾做。你真係番去遊行算撚數啦,有反對通知書都唔好出呀。
咩人都打,咩情況都打,咁係鄉黑白衫福建幫之流
制伏定義? 其實宜家跟唔跟法例玩先? 如果正係跟自己規矩 就會變左做戰爭狀態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞