「軍規」唔想今晚機場嘅嘢重演同我入哂嚟!!!!!!!

1184 回覆
3324 Like 247 Dislike
再咁憤怒落去
俾仇恨蒙蔽雙眼
都離準備完唔遠
靠嘅係共識同自覺 自律
用私刑都要睇環境㗎,機場咁多直播,玩膠仲好啦,幫佢掛個牌寫「毋忘六四」,睇吓官媒點宣傳仲好
利申不割 體諒現場手足心情,比著係我睇到鬼都會嬲
呢樣野極度重要 推
根本就係,條友已經坐定,都要上撚哂頭,又打又踢,又要遊街,究竟做咩姐....
麻煩仲要學埋今日圍鳩落單舉槍狗個part
有手足不幸被制服,麻煩即場自組一細team人去救人
要有共識,狗推進唔好再掛住自己跑走
身體倒後慢退,有事要前衝反制狗,救到人即閃
推818
推少少
再諗
戰俘 指失去還擊能力之人

簡單講
佢跳得走得 打你一拳又得 個啲唔係戰俘
佢俾你索住咗 走唔到既 個啲叫戰俘

希望有共識
各位請幫忙分享出去!!!如果你們願意,請幫忙分享以下道歉文章到自己的Facebook,ig,爭取在林鄭講廢話指責我地之前,為811及812中在場記者,救護人員,機場職員及旅客等受影響人士致歉而道歉。並請繼續分享出去!!!
—————————————————

鑒於這兩天於機場舉行的和平理性機場集會,為各位旅客帶不便,在此,我們真心誠意向各位致歉。

We would like to sincerely apologize for all the inconvenience caused by the peaceful demonstration at the HK International Airport over the last two days.

我們重申,今次的機場集會,目的為和平理性地引起政府回應及國際關注,希望各位能夠體諒,香港人爭取五大訴求嘅初衷。

Our demonstration aims to peacefully raise the awareness of the global community, as well as response from the HK government on the five demands from the public of Hong Kong. We thank you for your tolerance and understanding.

我們再次向在場記者,救護人員,機場職員及旅客等受影響人士致歉,感謝各位的諒解。

To all the reporters, ambulance staff, airport staff and affected passengers, we again would like to express oir deepest apology to all the inconvenience and disruptions

感謝所有仍堅持初心嘅香港人

一群等待政府回應訴求的香港人
軍規要成為我地每個人嘅原則
我地係捍衛緊人權 如果我地自己踩過界憑咩擁有人權
不打戰俘。
有邊隻字唔明
羞辱下仲得啩
pish
軍乜野規
你係屋企睇到直播既野 同現場情況唔會一樣
請由現場人士去判斷

唔用精神去針對強權
反而變成強權一方去壓迫示威者?

用腦諗下啦 開D咁既POST就真係中哂對家計喇!!

現場瞬息萬變, 絕對相信前線
經歷過雨革對糾察真係無好感,但諗深層究竟係糾察個系統本身唔得定還係人嘅問題?
岩 支持 前線要有軍規
我其實就係咁既意思 我從來都唔認為自己友係on9 尤其係前線 唔識睇環境十條命都唔夠死

只係如果係例如附近無記者既人群中/前線打緊仗成街煙既時候 唔係真係覺得在場既手足會忍到唔出手呀?

無錯放核彈都唔割呀,所以我只係講出我認為現實會發生既事 因為我真係唔覺得會有咁多人忍到 尤其出現係前線無和理非既場面
Hello. 糾察隊。仲要成班冷氣軍師定。笑。
【推我上去】814機場道歉大會 請停止互屌、戰術討論 補救聽日民意戰!!!!
https://lih.kg/1467797

集中討論! 文宣意見!戰略!
#我係禮貌撚
#我係道歉撚 #代香港政府道歉 #要抗爭 撳錢就得

[幫推]
https://lihkg.com/thread/1468330/page/1
"對唔住呀,我地個政府好撚衰,我代佢道歉"

https://lihkg.com/thread/1467893/page/1
對政府不合作 唔係對市民不合作

全球道歉運動!
推到去"民間記者會".
https://lihkg.com/thread/1467782/page/1

Say 句 Sorry, 好易啫 ~

#團結! Be water! Be humble! 香港人有禮貌!
#816轉美元!
#612 721 805 811 812
#和理非勇武!團結d好無!
#絕不割蓆,唯要改進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞