今日喺T2離境大堂,我無助到喊左

283 回覆
1184 Like 108 Dislike
手足 你係咪T1 北閘?
完全唔明點解要阻旅客..都話左係要國際支持, 取消飛機升降係其次
唉 出面啲PO仲係咁問割唔割 而家係割既問題咩?做得唔好咪檢討囉 一句割唔割就合理化所有野 咁落去真係會輸
我明白,見到嗰個女仔喊咗好耐我都好唔開心
我嘗試過幫佢地,但有幾個人話堅決唔放,連傾都唔肯傾
五大訴求 缺一不可
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派將面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
自己分析
其實真係好過份,
根本成日叫我哋唔好分化唔好割席,前線當自己皇帝咁樣 , 你哋屌鳩我都要講, 有好多時候你哋畀人割都係你哋自己攞嚟。 因為你哋絕對唔識尊重人! 嗰班和理非本身喺機場唔需要受到呢啲危險, 機場根本就係一個不能夠容許有暴力嘅地方, 你諗下而家衝擊咗同冇衝擊 去癱瘓機場, 得到嘅嘢有咩特別多先?
仲要搞到有人被捕, 仲可以最後完場拍手先好嘢喎! 有乜撚嘢咁開心呀而家。

而家而家有幾百個人等住上庭, 你哋知唔知你哋嘅行為,會間接影響到法官同陪審團佢哋嘅觀感㗎。
機場同條街唔同, 你喺機場嗰度搞事畀人嘅觀感係差好多㗎!
咁你叫前線去多一多謝 其他人先
其實連登仔會唔會太天真?
魚與熊掌呀
當你想癱瘓機場同時你又想遊客諒解?
諗下都覺得係有抵觸掛
你讓佢出黎 但佢冇鐵同巴士用或要行個幾鐘去東涌你估佢又唔屌7你?

當你決定左要行依一步既時候就預左會咁
做人唔好咁天真 有得必有失
機場應該停一停,俾D滯留旅客走咗先啦⋯⋯
不譴責,要事後檢討
一起進步
屌你老母
我剩係見到勇武
冇勇冇謀
be humble
連登原來仲有理智既人,如果多啲你依啲理智既人,尋日就唔駛比全港市民插。
支持理性人士和平表達訴求
根本塞機場贏民意會好過塞地鐵係點都講唔通
當時封路ga 人多唔多想知道返

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞