今日喺T2離境大堂,我無助到喊左

283 回覆
1184 Like 108 Dislike
今日好唔開心,因為一開始和理非嘅巴打講比旅客過,其實大家都有商有量,至少問題係解決到,到後面開始,完全唔比人過,仲要一講野就比人話係鬼真係好唔開心,但係因為不分化不割蓆,我哋唯有同啲旅客解釋,然後又要比旅客屌,兩邊不是人。
唔開心嘅係,聽到好多旅客已經係無乜錢繼續喺香港,一定要搭呢班機要走,唔係唔知下次點走,勁徬徨,搞到我都好徬徨,好似因為我哋要爭取人權,就要剝削旅行要離開嘅人權,仲要人哋一定要就我哋嘅運動,我去到後面已經講唔到野,因為已經無得講。一方面,唔想割蓆,唔想指責大家嘅行為,因為大家各自爬山,但另一方面,我嘅良心不停責備自己,因為大家嘅運動,令到人哋連返屋企嘅權利都無埋,我只係好無力咁喺到喊,邊個可以比到答案我??
勇武嘅手足,我只係想求下你哋要冷靜少少,我哋嘅初心同訴求係乜野?我地要爭取人權,爭取民主,爭取自由,唔係要剝削返唔關事嘅人嘅人權自由
今晚,已經過左,唔發生都發生左,可唔可以大家都冷靜落黎諗解決方法,例如明明紅隧嗰時大家都好醒,封死曬都留返條生路比人免費過隧道,呢個可以變通,機場都可以,大家要做返好個形象工程,我相信今晚各界對我哋嘅觀感已經減左少少分,不過唔緊要,因為呢啲野都係可加可減,我哋以後做返好,好唔好呀?
各位手足頂硬上,不分化,不割蓆,一定要贏!!!
唔緊要 大家會檢討架!

【跪求大家入黎睇下,我好想香港贏】關於鬼關於衝動
https://lih.kg/1466732
屌=/=割蓆
有時大家眼火爆,互屌都無計
不過記住,大家都係手足!!!
求求大家唔好再執著於捉鬼

鬼一定有
唔會捉得晒

我地有連儂牆撕一貼百

中共有防火牆捉一滲百

捉鬼唔係重點呀大家
提醒同路人提防就夠

利申 其實打鬼/狗並唔反感
但我唔希望大家係咁既氛圍下打
好易失去理智,anyway 核爆都唔割
慶幸我身邊既和理都話星期六會再入機場

五大訴求,缺一不可

題外話,下次唔好咁突然除褲好唔好
Be Humble
唔係話支持放人入就係和理非 要塞人就係勇武
根本唔比佢地入 試都唔比佢試只會令旅客反感
利申 平時勇武 今日機場支持放人入禁區
唔好屌啦大家今日都係眼火爆左
諗下解決方法!!!!
推!!
警察亂棍打女遊客同上實彈
依個真,見到警察就眼火爆
但旅客係冇錯
呢個係一個good point去比我哋去做文宣去轉移視線!!!
唔好屌

做法不完美,但可接受,要改善。
一定要推到比大家睇下
冷靜返!!!
一定要推到比大家睇下
冷靜返!!!
文宣示範

各位快啲趁半夜做野!

仲有而家只要冇出去
講兩句就比人叫收聲啦冷氣軍師

而家立即做!!!
大家幫幫手!!!
推!
今日所有事大家一齊檢討
放心 唔割 一定捱過 割咗輸玫
硬*
你唔好唔開心
今日有份係T2 明白要直面旅客係會動搖
如果你講係剝削 你諗下 尋日咁多人塞 都係剝削
只不過佢地唔係你面前屌 你唔知
所以答唔到 我地 用緊最和平的手段 去威脅政府
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞