不得不承認 對家呢招好高

80 回覆
228 Like 5 Dislike
禁制令出埋 明正言順鬼可以出界搞事

所以今日鬼會更多 方便認人 當魚塘入夠魚就會關上所有門口收網 (魚唔夠多反而唔會收網 因為成本大)

賺成千人頭

如果你問怕捉錯遊客 對一對旅客名單就搞掂放行 外國passport 放

至於你話 我接機ja wor 我去搵朋友ja wor - sorry 問番你48小時先 落唔落charge 佢決定

如果你解拆到 你可以繼續入機場
但要快手
記者望住
大定起一起佢個底,負皮 不推 上一頁
同意
利申:和理非
核爆都唔割
你想分化我地 我哋偏偏唔割

但係下次見到間碟
可唔可以打佢幾鑊甘嘅先?
之後先放
問題係佢地煽動
好難有道理打,除非佢地真係出手

要睇餸食飯
高乜鬼混入來搞事姐
一打完就放佢走la
三大紀律:

一切行動為訴求;
不分化, 不割蓆;
Be water!

八項注意:

說話和氣, 增強好感;
永不落單, 兄弟同心;
做錯要認, 打就企定;
各司其職, 勇武和平各所長;
不打人罵人,互相指駡即分化 ;
不損壞店鋪, 我哋盡要支持者;
不已仇恨為主導, 莫中黑警奸計;
不虐待俘虜,記住信念教化人。
佢齋up既唔好打
勸交就夠 好難分人同鬼

佢郁手打既先正當防衛
再煲大佢郁手
政府機場唔可以太暴力
但又知道示威者冇得升級
依家對家只係用返雨傘舊招黎對付機場示威
用鬼分化 遲下玩膠分化 慢慢瓦解

機場和理飛示威某程度上同雨傘有啲相似
劇本高章
但啲演員屎戲

示威者不嬲對救護員最客氣
和你飛不嬲係和理非活動黎
啱呀,所以唔駛捉鬼
我見動手個班已經OVER 晒, 太明顯
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派將面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
真心屌咗四粒鐘其實個情緒係唔應該咁嬲
反而會多咗好多人諗唔同方法撚鳩被圍者

如果圍過撕紙狗藍絲就知

班演員根本無諗過個心態變化
只係想煽動憤怒情緒
令記者拍出黎個畫面達到導演要求
其實尋晚有咩咁大鑊?
同平時圍撕紙狗同影相狗無乜分別

偽記者係因為疑似恐襲班黑社會先要制服佢
係囉

直播見到醫護埋黎救人,激動果個係咁講:和理非同勇武係唔會割席架!和理非同勇武係唔會割席架

做乜鳩
係假到癲
大獲在全程直播

同埋係唔應該搜人個袋,而家知佢地有某背景好彩,假設你搜十個有一個堅旅客,真係水洗都唔清
政府係搶soundbite

今日聽881,新聞報有旅客記者俾禁錮襲擊

如果唔係有上網知內情,好易影響一知半解既市民

想重覆呢幾日佢地個主劇本,割暴力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞