今日事件重大檢討

161 回覆
83 Like 1 Dislike
請停止一切捉鬼行動
不分化 不篤灰 不割蓆
勿忘初衷
要贏就唔好再捉鬼
唔夠人情況下上departure 阻人上機已經埋下大敗伏線

當時已奇怪點解做法同機場堅守和理非共識完全唔同

唔信可以起我底 我由下晝已經一直力勸要停止

機場唔係講兄弟爬山任人發揮既地方
幫你推 我係和理非 講明核彈都唔割就唔割 我地一路走來 都係從錯誤學習 今晚衰左 咪當交學費 下次做好佢 我地抗爭路仲有排行 不割蓆 不捉鬼 不分化
我自己真係核彈都唔割呢個唔係口號而係我真心咁諗
但係如果要屌又點 無人可以一次完美
百屌成材 有咩事 文宣拆點佢
屌夠啦大家再考慮下如何善後
團結可解決一切
我係何妖實恥笑
我由頭到尾無割過
你地班撚樣 少少野都割又分化

派只共狗比你地你地完好無缺放走佢 仲要比人影哂先放人 多謝哂呀
頭先美國佬CNBC台全程直播香港, 今次真係做得好差, 真係要檢討今晚行動...
申利: 點都唔割
講咗 核彈都唔割
老實講, 就算頭先公安/黨媒掛咗, 我都唔會割席
自推
今晚唔完美,可接受,但亦都要改善
認同
不要被仇恨支配

這是我們和狗的分別
希望上到熱門 多啲人睇到

佢地瓜左當然無問題啦, 但頭先有疑似鬼推撞記者救護, 開燈照記者, 仲要全球新聞台LIVE影晒, 今次真係.....

我地要檢討 善後 唔係互屌呀
------------------
唔該大家檢討行動唔好用d鬧人既語氣 字眼!!
https://lih.kg/dDEnyS
屌推,講哂我想講既野咁滯
不割席,但大家諗清楚點解我地一直都可以有"大義"
唔只因為5大訴求正當性,仲有一直示威者表現都係一班有質素既人
無私,擁抱普世價值,唔會主動傷害無辜人
仲有少少補充,唔好該唔好將琴日人車塞爆機場令機管局封場同今日幾百條友阻人上機拎黎比
兩樣野係完全唔同
一個係機場停止運作
一個係機場正常運作而你阻住人上機
一個係直頭冇左班機,一個係因為"示威者"上唔到機
航空公司處理手法都唔同
要檢討
如果有人有意再三推撞/阻住記者, 大家一係將條友拉去後面, 唔好俾佢係度阻住記者做野

咩人最憎記者啊? 仲要係搞立場, 心照啦
幫推到上熱門為止
冇錯,記者救護呢兩個月黎根本係示威者最好同伴
大家一直互相保護,點解今日會無啦啦接連有脫軌行為出現?
仲要咁岩一陣又話呢件公安一陣又話呢件假記者?
掉垃圾桶淋屎尿就夠 出手打不建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞