曾健超:「做法不完美,但可接受,要改善。」

657 回覆
2146 Like 21 Dislike
態度正確
定下方向,內容大家慢慢執
和理非又好,勇武又好,唔好被仇恨支配。
從錯誤/不足中學習,進步。

不分化,不割蓆,不篤灰,Be water
做法不完美,但可接受,要改善!!!!!
正解
可接受
Push
冷靜

不內訌

支持記者,配合救護

你我都係高質香港人
本日最佳回血文
share比和理非
唔割
請問 輸乜野觀感?
咁點先係贏?
p牌仔帶風向?
再做好啲
完美演繹不割蓆,不指責,不分化...
對於出現混亂,可能有旅客受影響深表遺憾,大部分時間已經一如以往喺有限度情況下保持冷靜,表達訴求。可惜有可疑人物不斷惡化現場情況,挑撥現場人士情緒
倘若該可疑人仕願意合作,以示清白無惡意嘅話,在場市民定必細心聆聽。
我屌曬所有和理非散水撚老母!!!!!

和理非人多洗撚勇武出手啊!!??

點解琴日冇衝突好和平啊?

因為琴日淨係和理非都已經塞爆咗個機場癱瘓咗佢啊!!

勇武根本無需要無機會出手啊!!!

咁點解今日今日咁多衝突咁難睇啊?

因為今日人太少癱唔撚到個機場啊!!!

我哋要癱瘓個機場唔係去做文宣啊!!!

唔夠人勇武咪唯有要出手阻呢度阻嗰度囉!!!

你估貪好玩啊?勇武手足出咗成兩個幾月唔攰啊?有得抖你以為佢哋唔想抖?而家仲要話捉鬼捉鬼搞到草木皆兵勇武心理壓力幾大知唔知?

我係死攬勇武當佢哋神咁拜㗎嘞!因為佢哋付出嘅係最多危險最大啊!

就算有鬼咁又點?我多謝佢哋都嚟唔切!冇啲鬼咁搞法香港人呢兩個月啲心理關口有咩可能突破得咁快!?冇佢哋搞事我哋點會出到「核爆都唔割」呢句咁團結人心嘅口號!?捉乜鬼啊!只要唔係做啲傷害無辜嘅事都應該不阻止不譴責!

我正式警告你哋班和理非冷氣軍師鍵盤戰士冇出去幫手湊人數就唔好咁多嗲!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞