[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5078 Like 79 Dislike
大力推講得好
push
其實,頭先成日衝出去揼大陸佬嗰啲都係公安或港公安喬裝㗎? 苦肉計?

如果唔係,唔該你班勇武揾代言出嚟道歉話自己衰左,你地十零友唔用腦衰衝動到國際輿論大逆轉啦

我係唔會割,不過如果今次呢單唔係狗屈你地,你地今次係太衝動,要成日記住,即使幾嬲幾有道理,你所做嘅嘢係全球直播出去,諗下你做每一個動作都可以令場運失去好多支持,所以,要冷靜,用腦, be water, be smart
有人衝
有人打人
有人比班黑警拉左
有人攪遊客
有人打記者

你唔知佢地係人定鬼
由佢地
阻止佢

你地唔諗清楚點做, 我係正苦同黑警, 一定日日搵人, 仲要成班學生哥/學生妹果種黎混入黎攪事
到時入晒你地數

唔割係合理, 但佢地做乜都入晒你數, 你地承受晒, 佢地轉頭就收工
諗清楚自己講乜啦
你地唔諗點對付鬼, 佢地做乜都係你地食晒(因為唔割)
唔好再互屌
有咩不足可以討論再改善
唔好再畀情緒主導
推。

行動愈進取,宣傳就愈重要。

在前線既,調整返個目標、拿握返個節奏,不要躁、不要慌、不要亂。

在外圍既,不要指責,想想如何辯護、想想如何宣傳。

民眾在猶豫。我們要設法使他們放下心防,最好能使他們加入我們、至少也要使他們不要敵擋我們。
不分化不割蓆
團結就是力量
如果有鬼,用真誠勸退佢
如果有鬼沖/帶頭攪事,拉走佢

咁樣先可以守住民心
處理好今晚 818一齊再行落去
push
612 721 811
核爆都唔割
Push
機場最驚係有鬼衝禁區累全家!!
但如果個個(不論勇武同和理非) 都冷靜, 果時邊個衝就邊個係鬼

最緊要各位共識機場係要揸春袋, 唔係捉鬼行動!!!
請大家冷靜!
不分化 不割蓆 不指責!!

加油 雖然P牌仔冇人睇
好post再推,手足們我地睇熟再一齊入機場見!!!!
推!
其實只要唔理D鬼,佢地都吹你唔漲,鬼就係要整興你地去攪事,之後黑警就名正言順進場清場。機場呢個戰場要做到和你飛! 只坐Arrival hall! 迫爆佢好似第一日咁,佢自己就會收皮! 諗清楚邊個最想大家攪事?! 係政府呀,你一作亂佢就出手大大力平亂,阿爺仲讚777平亂有功添呀。香港人已經唔可以再輸架啦,民意一轉最開心嘅就係777。

要做好賽後檢討! 以上少少個人意見!
不割蓆!
核彈都唔割
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
長輩圖文宣
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞