[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5078 Like 79 Dislike
721 811
我哋嘅對手係共產黨呀,再下流既手段都做得出
佢就係想我哋內閧,自己人屌自己人,成盤散沙,然後個運動就完。

比你咁易連續搵到公安好明顯係局,邊有咁蠢帶住件I love警察tee走街走,再者好明顯今晚勇武同不斷煽動情緒嗰啲全部都係鬼。
連登仔組軍隊肯定第二日就互割
拿佢拉人唔關我事
佢打人勇武係佢既事
第三日就認輸 失敗主義蔓延
第四日就解散得

大家記唔記得大部份人最驚既民意逆轉最近兩個月都冇出現過呀?係set deadline>升級依條formula呀!大家知道要點做未呀?

[重要] Set deadline Set deadline Set deadline!!!
https://lih.kg/1467425
推!
Solution = 文宣!

文宣示範

各位快啲趁半夜做野!

請團結, 而家唔係互相指責既時候, 一開始指責就好易散架喇.

更加唔需要捉鬼, 鬼係實有的, 但時我地時間要用係訴求到, 而唔係浪費嚟捉鬼. 只要行動時有人出現異常行為, 其他人要有共識地制止就好.

而家已經係臨界點, 千萬要不割不分, 有事情發生令到行動效果唔好, 大家去檢討, 勇武同和理非大家互補互救.

今晚請和理非唔好覺得機場被騎劫, 要明白前線壓力應該真係爆煲了, 所以和理非要有更強大既支援同幫忙拆局!
推推推
事實就係今日都係贏
成個運動拖一日就會多一日比共產黨同港共既壓力
唔好比支那五毛打擊士氣!!!!!
港共中共同五毛既目標係消滅抗爭
佢地做法就係製造內亂打擊士氣
只要唔好自己放棄就可以玩落去
多一日贏一日 又成最大贏家了!!!!
就算我地自己友幾克制都好
走狗隊真係派撚咗好多臥底入機場

佢地要煽動 甚至出手打人 我地做到啲咩?
我地自己克制 都控制唔到佢地

點證明佢地唔係臥底唔係鬼?
又點證明佢地係臥底係鬼?
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏
係室飽機場 係包和機場 唔係佔領機場 唔係癱瘓機場
https://lih.kg/1466104
內地公安為左平反六四,奮不顧身黎香港機場集會 如果係狗咪寫”黑警死全家”,自己人既話我覺得無所謂,反正日日都跪求緊佢地三代都有報應
推呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞