[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5078 Like 79 Dislike
經一事,蔡一智!
頂住!!
推呀!
香港人唔好輸俾自己呀!!
依家要諗下一步
道歉一定要
做法不完美 有改善空間
然後提醒返大家
背後都係因為政府
818大遊行
push
不割,賽後檢討
一定要識查問疑犯及錄取口供的規則及指示
https://lih.kg/1463092
正確,推
推 thanks巴打
唔!好!再!捉!鬼!你會殺錯良民
[非分化]無證據咪撚亂捉鬼!!
https://lih.kg/1464810
818大遊行
機場最驚係有鬼衝禁區累全家!!
但如果個個(不論勇武同和理非) 都冷靜, 果時邊個衝就邊個係鬼

最緊要各位共識機場係要揸春袋, 唔係捉鬼行動!!!
請大家冷靜!
不分化 不割蓆 不指責!!

加油 雖然P牌仔冇人睇
問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」

問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險。」

問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」

問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開。」

對唔住,7.21、8.11血仍未乾,有人爆頭,有人失明,有人俾黑警打到成地血都冇收手,之後我從來冇聽過,警方有道歉有撤查。

以上,全部係黑警同林奠嘅對白,香港人已經好克制了。

人命?你睇俾黑警打到成地血嘅義士個樣,同埋呢個公安?現場有一句,喺大陸,你死撚咗啦。

信焉。

#不割席
#不篤灰
#不分化

https://www.facebook.com/603037573183215/posts/1346089382211360?s=100001644574516&sfns=mo
818大遊行見
文宣示範

各位快啲趁半夜做野!

不要說推 試說不捉鬼 721 811
818大遊行
夠人嘅 塞機場 唔好阻旅客
唔夠人嘅 做文宣

不分 不割 不指責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞