[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3736 回覆
5080 Like 79 Dislike
不割

要我屌葉劉
核爆乜撚乜柒
都唔撚柒會割

其實和理非回合有鬼咪由佢,佢唔掟核彈都影響唔到手足俾人拉,最多影吓樣笑鳩佢咪算
自己一個忽然勇武打狗打記者當人傻架咩,拉住佢仲有得賺民意分
不要說推 試說不捉鬼 721 811
想點搞?
太有畫面嘅野可免則免 暗角例外
推 咪再發放失敗言論 大家繼續堅持
一定要
幫推
唔夠人就要阻登機呢 d 借口大家要提防
係人都知唔可以日日1 點就塞爆機場
好多人係收工趕入來,人數會慢慢多
何必咁心急係唔夠人既時候要夾硬行動呢
認清呢一點,當有足夠既人數時可以和平地達到
同樣既效果,切勿心急,被人煽動,提醒身邊既人
不割
push
團結就係力量
點都唔可以被分化
而家唔係要拉再多既人去支持我地
只要大家繼續撐落去 就有機會贏
推,情況緊急
機場係山和理非主場
幾千幾萬人企一個weekend涼下冷氣就令政府跌幾百幾千萬
唔好用黎衝咁傻

有鬼由得佢鬼
接機無罪俾佢影埋大頭又點
搞出暴力事件就以後冇得俾和理非用

核彈都唔割
但係請前線都尊重和理非既行動,顧己及人,各自爬山
「我懇請你們不要被仇恨支配自己,在危難中,仍要時刻保持警覺與思考。」
光復香港 時代革命
不割!
818上街
推 加句
離港論都唔好推
發現鬼都唔一定要捉 detect鬼就夠
頭先直播個畫面真係睇唔落去,質素去哂邊?你屌我冷氣軍師都係咁講,大家一直講緊既不割蓆、不分化,係咪代表就唔需要改進,唔需要檢討?係咪講兩句唔岩聽就係話分化?

我想問大家到底為咩野選擇走出黎?可能係
但一直都講「不要被仇恨支配自己」,今日你因爲對政府或者對體制既不滿,甚至係對警察濫權既不滿而選擇走出嚟,但宜家大家卻令到自己成為咗自己最不齒既果種人,呢啲就係大家要爭取既公義咩?

民意輸唔輸真係唔重要,重要既係你輸民意既同時得到啲咩?

1)宜家捉鬼捉到個個都互相懷疑,捉完又推又打,前線作用唔係咁架,其實可以影完大頭同證件就交比冷氣軍師搞文宣煲大佢

2)唔好再拉住旅客唔比人check-in,真心柒到唔敢睇,冇作用兼反效果,完

3)宜家係玩經濟順便比旅客知發生咩事,唔係同黑警講數呀,各位試下劉華上身,比啲笑容比啲禮貌好嗎?

4)和理非人士禁夠電話未?打夠機未?可唔可以平和啲派下傳單,語言能力好既可以試下講兩句解釋下,呢到唔係嘉年華,亦唔係返緊學呀,比啲精神啦!

5)set死線,達成共識就唔好再轉,好似今日咁除咗前線知發生緊咩事之外,後面果班根本柒撚濛濛唔知做緊乜

6)唔對黑警以外人士用雷射筆同電筒,請盡量比記者同救護人員最基本既行走通道,佢地叫讓我地就讓,大陸狗不是目標只係碎石!

不割蓆。不分化。

但錯就認,認完要改!

巴絲再補充
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞