[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3736 回覆
5080 Like 79 Dislike
冷靜 堅持 Be Water
今日機埸行動「唔完美,可接受,但需要改善、改進。」
有人衝
有人打人
有人比班黑警拉左
有人攪遊客

你唔知佢地係人定鬼
由佢地
阻止佢

你地唔諗清楚點做, 我係正苦同黑警, 一定日日搵人, 仲要成班學生哥果種黎混入黎攪事
到時入晒你地數
可以set rule !!! 再討論!

經過今晚之後 覺唔覺前線手足要set返一堆軍規?
https://lih.kg/1465135
不割!政府就係要分化我地,唔割!
下次做好啲就得
push
唔好理有冇鬼,總之有人出嚟搞破壞就一齊制止佢,鬼只係少數,理性的大多數要一同保護呢場運動
[中計撚、散水撚、捉鬼撚入黎]「做法不完美,但可接受,要改善。」
https://lih.kg/1467374
818大遊行
推 團結!
其實而家和理非應該繼續做機場文宣及協助,包括協助聯絡機場同酒店,如果有遊客話冇錢,我希望大家可以提供最大協助
捉鬼方面,捉完最緊要唔好私刑,唔好騷擾外媒
推!不割不分化!不要失敗主義!!!!
可以檢討,可以討論
但不分化不割席
609參與以黎第一次推,因為今晚捉公安同金毛MK睇到我深黃嘅兩老都覺得唔應該。
但唔係輸唔係徹,係更加要改進。

另外追唔晒50幾頁,想再提一提大家,一定要繼續係18區講811事件,呢幾日連儂牆俾人清得好快,特別係811女仔,新屋嶺私刑,太古葵芳用槍
818大遊行
推比文宣組 聽日開始要開始準備usb入晒資料 唔止比強國人 更加要比外國人

做樣嘅可以加多支水/小食 禮貌比人 人地坐十幾個鐘機都累理撚得你民主 反向思維下

兩日都去晒但好似唔太見好多人做緊
希望核彈都唔割唔係得個講字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞