[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5077 Like 79 Dislike
其實搵多啲人主動善意接觸啲遊客去關心佢地受到咩影響,睇下有冇野幫到佢地,同解釋下今次咁做目的係咩,香港發生緊咩野事好過啦。

班遊客冇義務要配合香港人架,佢地權益都係受損緊,想國際間會留意事態同對示威表示支持嘅話,好心唔好就咁攤係地下撳電話同食野啦,好多人完全好似出黎野餐咁,到底班人知唔知目的係做咩架,做和理非都可以好多野做架
其實今次和理非活動根本係唔需要捉鬼
一定唔割
但要賽後檢討
Push
如果起哄打鬼真係自己人做 我都唔會割

只想奉勸一句 各有各做 冇腦咪做
班狗都識拉返警署 拉去暗角先打啦 有乜可能幾十支cam影住都行私刑
仲有你捉到果個乜水呀 又唔係俾你捉到習近平

大家記住 捉鬼係冇意思 你捉得一隻 佢都仲有幾十隻喺度 而發生任何衝突只會俾料班狗開記招 大家記住唔好俾仇恨蓋過理性 冷靜分析下應該點做先行動
真心唔好阻departure
818大遊行
唔完美,可接受,但要改善!
Push
唔割蓆我哋就贏
專登唔俾機場Madam帶眼罩?
投訴警署高層評估失當,推前線Madam做炮灰

記者可唔可以幫我問?
警署高層係唔係刻意唔俾機場Madam帶眼罩?
究竟警方有冇評估過現場安全情況先派Madam嚟談判?
點解Madam可以連遮光眼罩都無?係唔係警方評估失當?
Madam 雙眼傷咗嘅話工傷點計?
係唔係要納稅人埋單?
投訴警署高層評估失當,推前線Madam做炮灰
一齊Connect埋前線警員啦!前線警員都係自己人!
推啊! 不割
pish
推!核彈都唔割
不割蓆 不分化
要記得大家目標都係一致啊
推推推
818大遊行
割就點都唔會割喇 現場邊有咁多時間比你咁理性做決定,但賽後檢討一定要有

今日真係多鬼到好撚誇張,點解咁多鬼,咪就係啲狗因為入唔到黎做野,咪要交個波比入面啲鬼做

目的係2樣野,第1逼我地打鳩隻鬼,之後其他鬼報警去令到啲狗可以入黎拉人做野。第2係想打輿論,記者時時刻刻係大家附近,你打隻鬼第日新聞好大機會會報,同時啲狗可以大條道理係記者會上數我地不是。

現場情況一定係由現場既人去做決定,但一定要記得吸取之前既教訓,錯處,唔好咁易比位啲狗入

我好相信我地一路進化緊,唔可以比班狗咁易分化到我地。下次記得落雨先打鬼打狗呀
唔會割但係一定要改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞