[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5078 Like 79 Dislike
風向撚/失敗論/散水撚/太暴力個d上哂熱門,要善用不推文回覆!
無錯!嚟得都係自己人!
冷靜

不內訌

支持記者,配合救護

你我都係高質香港人
賽後檢討po
重推 每日癱瘓機場8小時
https://lih.kg/1467885
對家有哂成個劇本,我地下一步一家要好小心行。重要po必推
但係一定要人多先做倒
push
申請禁制令喇
建議有人捉鬼期間
一定要圍番一個足夠既空間出黎
等記者影番

唔需要話同捉鬼個d割席
但係要文宣同市民講警察有卧底行動
盡量令到佢地覺得係鬼打鬼大龍鳳

手兄圍番個圈唔好比佢地走就夠!

冷靜

不內訌

支持記者,配合救護

你我都係高質香港人
推!
同意!
13/8 今日有輸有贏

贏:可以對啲鬼系某程度上壓止

輸:打錯目標

我只系會講輸左啲咩,點解會輸。

1. 和理非去機場搞文宣,系想增加宣傳力度去外國,增加反共勢力既分佈,令佢地認清中共政權既無賴

2. 把空運大大力減少,令到貿易分額下降,令到經濟損失

————————-

今日既錯

1. 不合理全面封鎖出入口,令到旅客的仇目轉移向示威者

如果比旅客眼中睇到系示威者封鎖出入境,旅客既怪責對象唔再系政府/空管局,而會轉向示威者,而對外宣傳系對我方極不利。

2. 勇武兄弟系鏡頭下比人感覺要用私了

一直以來既示威,都系比外界形容為最文明既示威典範,而比外界眼中睇到黑警既武力,所以我地站在道德高地,而公然私了系會動搖呢個位置。

總結:
如果再咁樣無紀律落去,唔單止失去一直以想既道德高地,而且會輸埋呢場運動。

如果一旦外國傳媒形容我地系「真。暴徒」
咁樣外國默許中共出解放軍去平亂,咁樣後果系好嚴重。因為出解放軍最怕系外國反彈,但外國同意,就完全唔系咁簡單,代值系香港人,唔再系中共

系和理非場,勇武唔好行動,只要勇武唔行動,班警犬系做唔到啲咩

如果有假記者或者捉到鬼,唔該,唔該帶佢地入廁所

幫我除晒去啲衫褲,遊街
除左勇武同和理非...
https://lih.kg/1463065

借個位睇下work唔work
捉鬼交比記者
6係建基於3 各位未有準備冇共識就唔好冒然行動
行動目的一致其他一概不理
乜野都好
分化一定錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞