[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3736 回覆
5080 Like 79 Dislike
818大遊行
下一步真係停一停,set deadlind,再決定應唔應該升級啦好嗎
Pish
推 d狗唔敢入機場
只係為左救公安先迫住黎
巴士站入一入室內 已經有狗叫停就知
818大遊行
與其諗塞機場對錯,不如諗8.16㩒錢經濟戰
https://lih.kg/1467538
你啱
818大遊行

有大把野要追擊
機場人夠 坐係到都贏 完

唔好消耗班和理非
和理非係羊 佢肯幫你出黎坐吓打卡同朋友share已經夠 唔好要求佢地明白勇武
818大遊行
屌哂風向撚老母,連尼住望遠請入
https://lih.kg/1467359
push
818大遊行
Pish
做錯左要認,就算係鬼做都係我地錯。
對唔住

集中 818 和理非
818大遊行
啱啱睇到facebook有個reply覺得幾有理!

"以下只系本人推測:
我懷疑根本系慨陷阱。
1. 既然811已經激起大部分市民慨憤怒,導致812堵塞機場。
2. 政府知道香港不可以承受機場被長時間停止運作,所以就將計就計繼續帶大家有花園,讓民眾不滿。
3. 咁樣大家就會繼續堵塞機場,達到令香港人成為全世界遊客慨公敵。
4. 之後再先排公安故意俾人搵到,黎激起大家慨情緒,同時俾藉口差佬嫁入使用過分武力黎令機場示威者情緒更加高漲。
5. 大部分人情緒已經好緊張,預先搵定臥底煽動,導致啱啱捉到有(I ❤香港)衫慨人士時比較激動慨就會行為過激。
6. 就算醫護在進行緊救護工作時,仍然有幾人(臥底)嘗試搞事去攻擊受傷人士。
7. 以上就會產生好大慨輿論壓力,令市民、遊客不滿反送中運動。

麻煩大家克制,大家都系希望香港好。阻住遊客吾系辦法,需要俾全世界睇到香港人系高修養,我哋系對事唔對人。"

所以唔好阻住遊客,我哋需要佢哋幫手分享香港真正面對緊慨情況俾全世界。
推!!
818大遊行
push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞