[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5077 Like 79 Dislike
818大遊行
push
聽日一定有紅媒帶風向,宜家首要目的係諗點拆一定一定唔可以比民意失!
割就當然唔會割,但個運動唔係靠唔割贏,我地要得民心,必要時道歉係需要,今日我地的確做得唔夠好,一定要諗對策應對!
我地係比情緒帶動左,但係源起係因為811黑警搵狗扮示威者!但我地亦必須承認錯誤,今日我地的確唔需要圍班鬼,我地要證明我地有別於黑警!
可以,應該話,
大家首先就係唔好諗捉鬼,
以上既流程係當有d 誘餌鬼做得太過份太挑釁時,一d 預先考慮好既應對方式。
畢竟我地唔知鬼會唔會主動挑釁,
起碼大家心底知道萬一真係有鬼明顯地出現,或者有戰友被鬼騷擾發動左捉鬼行動時,應該點進行統一、清晰、文明、對大家有利無害既行動。
我個人更希望大家唔需要做到,但有個共識既back up plan 總安全d
都係果句,守機場得天下!

今晚捉兩個大陸人,唔理佢哋係咩目的都好,其實都係屬於小事一件。
下次可以唔捉都得。
重點係癱瘓機場升降航班。
塞爆5樓,同塞爆7樓禁區入口,係下著。
上著係:用人海戰術塞爆所有去機場嘅陸上交通工具。 離境人士同機組人員如果去唔到機場,變相等於癱瘓機場所有離境服務。
同時,到港旅客亦都走唔到,就會出現星期一咁樣嘅效果。 至於點樣一齊實爆去機場嘅陸路交通,又唔使犯法?
唔犯法嘅嘢和理非一定會幫手。
每日五六個鐘頭就夠,始終要留返一啲航班時間俾有需要嘅旅客進出香港。
咁樣做又唔使喺出境大堂禁區門口同旅客發生爭執。
大家考慮一下。
要贏
818大遊行
推呀!錫袋都唔割
大家要明,外國人係睇畫面無時間睇咁多細節,你要佢了解點解條友有反光衣又話有大陸護照乜環球時報,好多外國人唔會理,只要佢睇到畫面你地打旅客,即使係大陸佬,佢地都會覺得你班友開始變暴徒

澳洲總理今朝先幫我地曲綫寸港澳辦恐怖主義苖頭論,唔該前綫緊記全世界影住你地,你做每樣嘢開始要諗下啦,唔好令外國想幫我地都幫唔到

利申唔割
真係要諗下到底去機場集會個目的係咩?
係透過接機等黎香港嘅遊客去話俾國際知香港發生緊咩事

發現有鬼想帶頭搞事 就等佢自己一個痴線佬咁係度叫啦

唔好再俾對家分化我地呀
要記住我地個目的係乜野!
818大遊行

核爆郁唔割

今日係比人set up,手足們要再冷靜d! 三思!
今日既事要好好檢討

我地!一齊!再黎過
True
不完美
可接受
會改進

唔割唔割唔割唔割核彈都唔割

想👍🏻但P🤣
818大遊行
推推

徐錦煬

新屋嶺濫用私刑 水刑

唔好俾其他" 假新聞 " "假消息" 覆蓋到對家接收既資訊
我認為要停兩日
星期五六日再黎過

1. 我地要換過一批受影響旅客
以提高影響成個機場經濟體系嘅持續性

2. 重整軍心
大家今晚嘅氣氛 情緒 太過高漲
但高漲唔係壞事
有利有弊
救女仔 fit popo就係好好例子
但好易做錯決定 亦好易影響身邊嘅戰友

3. 挽回「真·和理非」對機場嘅信心
大家都應該見到坐喺arrival hall,有好多婆婆,或者帶埋小朋友嘅父母
佢地會出席,就係覺得機場安全,POPO唔敢亂黎
但經過今日,點都會令到一部份手足跌眼鏡

大家要記住
鬼唔洗專登捉

機場係一個淨係多人佔領 就搞得掂嘅地方

癱瘓機場 就會癱瘓經濟
癱瘓完第日個市跌就緊架喇
唔洗暴力就贏嘅地方
大家要識利用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞