[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3736 回覆
5080 Like 79 Dislike
機場三不
不衝突 不打人 不入禁區
好認同

點都唔會割!!!
勇武手足俾人塔哂 仲咁勇武一定係 警渣卧底 福建佬 牛屎黑

徐錦煬

新屋嶺濫用私刑 水刑

唔好俾其他假新聞覆蓋
同意
和理非唔怕鬼
和你飛係讓前線勇武休息

兄弟爬山 各有各做 互補不足 相輔相成
齊上齊落
五大訴求 缺一不可
721 811 追究屠殺責任
贏就一齊贏,輸就一齊輸
大家行動前希望都諗一諗你黎緊嗰舉動點樣可以帶領個運動
有鬼就BB仔都知。但捉到鬼點樣會贏?打到佢仆街會唔會贏?唔畀人出境又會唔會贏?做法可以點做??
我唔帶風向,大家心中自有定斷。只係希望大家行動前真係諗下係咪拳頭可以解決一切?!
非常簡潔
好文幫推

唔怕鬼
但怕捉鬼捉到跟足對方劇本行
聽日free sorry hug行動

道歉返 做返好個公關先
當踏入機場的時候要提醒自己為乜野而來及要做乜野,大家都系愛我地既家香港.
推,唔好割蓆,最多下次做好啲
諗下和你飛同停你飛既分別 覺得無用就自行升級唔係唔得
事前討論去左邊度?事後互屌又心灰失敗論就係你地想要爭取既野?
假如人地佔紅隧又話佔一時無用 係咪又要燒燃左佢?
好記得有義士提過 有D過激既行為 唔係為左反社會 係為左反威權
諗下後果 同埋個結論係咪就係你想要既野?
再講 想反社會係機場咁做 效果係咪差左D?
會唔會有D更好效果既野可以做?
合法佔領機場同非法佔領個分別真係咁難分?
推!

不分化 不割蓆 不篤灰
意思姐係即使唔認同大家做法
都會共同進退 互補互攬
柒左要認 唔係同班狗&垃圾高官有咩分別
柒完最緊要諗方法補救
G持
好簡單 癱瘓機場就夠 唔洗做得多
要留住和理非嘅人力係到先至做到效果
禮貌版
前線你好!核彈我也不會割。天琦說過與港共鬥爭不能有任何底線。既然有鬼捉不了已成事實(亦得到官方承認),何不反其道而行,將一切大眾不能接受的行為推卸給popo(注意!並非割!)有了這免死金牌,前線能放下民意顧慮,盡情去做該做的事(不要斷正就可以)。你們的背後有我們!

誠狠版
屌你老母,醒少少好唔好?班差佬畀咗咁大 個核彈你都唔識玩?! 天琦講過你班撚屌唔好有任何潔癖, 咁撚正氣點打中共啲陰招。示威肯定有鬼, 捉嚟都嘥鳩氣。 用下你個豬腦逆向思維咁諗, 有咩事咪奶撚落曬啲臥底到囉。 大眾淨係需要一個合理到嘅版本,陰謀論冇所謂㗎。 拎撚住依個免死金牌, 前線手足咪可以放手做,文宣我哋咪可以輕鬆打囉。 屌你老母,對面元朗嗰時已經做緊謠,唔係唔撚返佢哋呀?
Push
唔好比仇恨沖昏頭腦
有道理
支持
推上熱門頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞