[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5078 Like 79 Dislike
總結:運動未輸 唔割唔等於唔檢討 機場道歉 前線定規矩 核彈都唔割
https://lih.kg/1467637
絕不割蓆
推!
不要講:「今晚機場輸哂啦!」
試下講:「唔完美 可接受 可改善!」
點解唔簡單d.. 全部講好唔打人唔衝..和理非
到時無啦啦有人打人有人衝.. 1係就捉住佢問佢點解咁做.. 1係就唔理佢.. 唔理佢既意思係由佢自己打飽佢衝飽佢.. 千奇唔好跟佢行.. 比人捉都唔好救佢...
個條友咁唔聽話實係鬼啦
[同我入嚟] 機場道歉運動!!!!!
https://lih.kg/1467469
我就點都唔會割
依家大大力做文宣囉做乜姐
不分化 ,不割蓆 ,不譴責

兄弟爬山 ,各自努力
點都唔割
唔好自亂陣腳,比人分化。宜家施襲/拘禁者係咩人都未知,所以千奇唔好指責先,沉著應戰。人盡皆知,有公司最鍾意搵佢d職員去扮扮演唔同角色/人物。目標就係想製造混亂。

#互相指責只會產生猜疑
#割裂無用
#認清對手
有幾高漲,新聞大把證據武警滲透曬啦,喬裝曬啦!人地就係放鬼比你捉啊,捉到你地興奮到失焦啊,無眼睇!
個個做好自己,不衝不阻不勇武,人多就會贏
推!
每次賽後檢討好重要
821 711
不要說「輸撚曬」
試著說「唔完美,可接受,但需要改善、改進。」
和你飛呀,唔撚係停你飛呀
仲有圍公安玩下咪算囉,圍佢幾個鐘圍到成隊狗去接佢,和理非見到冇下次啦屌你個系
太多人 200幾300人一定會有D人情緒激動 仲有可能有鬼煽動
最好都係除左人地打人先 我地唔好有捉鬼既心
仲有邊個未走? scmp話法庭出咗禁制令
再做好啲
不割蓆,但支持認真檢討,
我哋同政府嘅分別就係,
我哋會聽意見,我哋會改進
721 811
同意,要貫徹我地呢兩個月黎既理念,不分化,不割蓆!Be humble!
呢個post,必推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞