[緊急關於機場]所有人入黎推呢個post 係所有人!!!! 機場呢局仲救到

3730 回覆
5078 Like 79 Dislike
唔解決左膠同25兩個問題
乜都無得救
69開始和理非同前線合作咁耐都無出事
班左膠睇準今日入機場安全就出晒嚟拖後腳
真係唔知前線同和理非過去2個月咗辛苦為乜
前線俾人打到仆街唔見班左膠去拉人鏈
和理非俾人拉唔見班左膠挺身而出
有25已經夠煩仲要多埋班左膠幫敵人
我真係唔識點行落去
推!!!
核單都唔割啊
不捉鬼 721 811
全中!對家不斷出鬼就知塞機場呢步行得冇錯!不過要登報向受影響旅客道歉!我覺得香港係我地屋企,冇人想自己屋企比左個壞印象其他人。 希望啲旅客下次再黎唔會再有黑警吠人,唔會再冇啦啦有店鋪關門,唔會再地鐵飛站,唔會再有機會行行下街食催淚彈、比人拉。

香港人加油!
push
721 811
說出重點!手足唔好咁易俾人帶風向。捉到鬼都冇,何況接人機都怕俾鬼捉?機場呢場波暫時1:1,唔好咁易放棄,黑警見到我地搞成咁只會笑9我地,藍絲會笑9我地咁易就輸波。最重要係輸波就要檢討,我地唔係林奠,我地係一班會聽意見既人,一班會賽後檢討既人,全世界都望緊我地!

唔送頭,唔受風向,核彈都唔割
[突發] 侵侵:中國軍隊正往香港邊境前進
https://lih.kg/1467467
請大家入機場前備戰、坐公共交通前就要上裝
防cctv 因為會有機會好似今日咁打狗救手足
口罩、帽,仲有耳仔
全黑衣服、飲水、食野請小心
818大遊行
8/17 都要去airport
支持
食飯
支持香港
樂觀sir 我地不割
先集中推文宣post

文宣救世界!
https://lih.kg/1466684
push
推呀!
繼續去日日去
推啊
不分化 核彈都唔割
818大遊行
有無巴打幫手開post,我今日開左個膠post 而家唔可以再開

機場手足,果個好大機會係堅記者 仲同香港01有微妙關係
付xx的私人資料我就唔再貼圖了

我聽到巴打講佢係環時記者,真係得啖笑。
環時俾左卡片佢姐,佢唔會變環時既人
我未100% FC 以下搵到既資料。

從手足係佢個袋搵到既信件顯示
公司名為:世華萬向資訊(北京)有限公司
註明為台港新聞部編輯
我自己都係上網查,搵到個地址:北京经济技术开发区地盛西路1号数码庄园
繼續google 個地址喇,有趣的事情出現了!
搵到間叫中國數碼的公司
中國數碼的地址 與 世華萬向一樣
香港地址:香港新界荃湾沙咀道6号嘉达环球中心12楼
北京地址:北京经济技术开发区地盛西路1号数码庄园

更得意既係,香港01 亦位於嘉達環球中心。
而在中國數碼的董事會裡面,其中一個就係于品海
眾所尻知,于品海就係香港01 創辦人

中國數碼地址 = 世華萬向地址
香港01創辦人 = 中國數碼董事

根據暫時搵到的資料,果個人係記者的機會率就大好多了
雖然佢可能係做唔見得光既野

希望各位可以一齊搵資料,我夠鐘返工喇!

Be Water!
冷靜思考下啦! 政府就係想將示威者都失控level去警察失控嘅指罵,再加清場籍口,機場跟本就win硬。使咩失晒控啫。

聽日西方民主國家加台日人士可自由上機添呀

要識玩政治先得ga ,成隻牛咁衝

點樣叫人 stand with Hong Kong ar

Stand 係濫用私刑呀!stand 係失控呀

機場俾番和理非主導,勇士後緩保護和理非或休息下
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞