[緊急] 文宣應該立即煲大真公安同警察抆槍呢兩件事

78 回覆
39 Like 5 Dislike
我始終覺得呢件事上我地係輸蝕,我地(唔知係咪鬼) 郁咗手,所以我會選擇唔提呢件事!
公安入機場,冇行李,兩碌棍,司馬昭之心路人皆知啦
尋晚同老闆食飯,同枱有位老人家同酒樓經理吹水,傾完一輪,經理明顯係撐政府,但老人還未表態,然後經理問老人:「依家學生搞到咁亂點解決好?」

老人淡定說:「送中法無問題,想送中就拎藍色身份証,唔想就拎黃色,第時犯罪藍色就返大陸審,黃色就係香港審,睇下邊個願意返上去囉。」
最後老人就笑問經理你想拎咩色身份証呀?經理一面尷尬向大家笑一笑,連回答的勇氣都沒有就行開了。

現實就是好多呢類人,盲撐政府,自己唔想送中,但又鬧學生搞事. 只想收穫 不想付出。
但佢真係乜都未做我明公安好黑人憎,但我想文宣都講唔出佢做錯咩。。我都係選擇唔講呢件事
黑警抆槍果單嘢,被一手㩒低個女仔會唔會係遊客呀?佢似乎狀況外,被黑警㩒低後仲有個拉喼嘅想嚟救。 有無現場手足有機會瞭解到? 話黑警濫用武力,無任何威脅下制服遊客在先
[正視聽]黑警舉真槍前因後果

http://lih.kg/aecEADU
Pish
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
長輩圖
市民乜都未做都可以比人拉,何況佢而家瓜田李下wo

佢疑似想製造混亂 破壞一國兩制,引起混亂
我相信如果佢係真,休班記者,有名有姓,點解佢唔澄清,要人質問,
其實真係搏被打,拉你入局。中計了

呢啲陰招真係高過黑警打人好多。
但我地冇理由好似黑警咁架嘛
0010,機場一段影片清楚顯示,一名防暴警無理進入推倒、制服及攻擊一名女途人,然後眾多人士上前反抗搶回女途人。途中防暴突然拔槍制止。

https://mobile.twitter.com/Birdyword/status/1161299001414578177
Push

已出(好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞