英國衛報:下議會議員指BNO人應在現時給予BC

3486 回覆
3241 Like 38 Dislike
我都會堅持叫大家簽
我都會堅持叫大家簽
1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

喺香港住嘅tick返Hong Kong
Postal code 就打0852/ 999077

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402
Q: 佢要tick Only British citizens or UK residents have the right to sign
我 得 / 冇BNO簽唔簽得?

A: 唔洗verify citizenship 自己諗簽唔簽
只要提供 email address + 英文名 +選Location + Postal code
係咪開post
推!

報數
1分鐘時間幫幫手簽

Postal code 就打0852/ 999077

British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402
巴打無電都print screen
打緊q&a
幫手諗諗post名
終於過4000
點解咁難推㗎
大家叫埋身邊朋友簽, 我見平均1小時都有100人簽
我都會不定時update 下人數俾大家
加油呀大家
【十萬人聯署】BNO港人有望平權成英國公民
推呀!!!!
本嘢都成千蚊⋯⋯真係搏?
Only British citizens or UK residents have the right to sign
唔係咪無得簽
申請唔到都扣數咁仆街咩
report lost唔洗錢
簽左的巴打我閒都返黎望下叫身邊合資格人士簽埋
me too!
香港是我家,唔想丟低個家拍下囉友就走
咁個BNO要黎做咩?
97前出世,而加冇bno , 係咪一世都冇?
1分鐘時間幫幫手簽

Postal code 就打999077

認真
眼見簽署人數慢慢上升緊
目標12點前有5000人簽
合符以下所有條件基本上可以肯定你有過BNO身份:
- 1997年7月1日前未滿11歲
- 身份證首次簽發日期為(06-97)或之前
- 香港出世而且出世紙寫有'Established'
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞